My Watch List: Binge-watching

Phone call in "The Convention Conundrum" Episode 14 of Season 7

Kuva: CBS

Sairasloma on täydellinen aika ottaa kiinni sarjojen esitystahteja! Katsoin eilen neljä uusinta The Big Bang Theory -jaksoa, ja Facebookin perusteella tiesinkin, että yhdessä niistä on aikamoinen kehitysaskel Amyn ja Sheldonin suhteessa. Yllä olevassa kuvassa Sheldon kehittelee omaa coniaan eikä toivotut osanottajat ole kovin vastaanottavaisia Sheldonin idealle. Oudosti Sheldon päättyy viettämään pitkän illan James Earl Jonesin kanssa eikä Star Wars -faneille jää paljoa toivomisen varaa sen jakson jäljiltä! Oli myös todella söpöä huomata, että alkuteksteissä Kaley Cuocon tilalla luki Kaley Cuoco-Sweeting.

 

Brainstorming in "Breakfast Burrito Club" Episode 4 of Season 1

Kuva: CBS

Sain vihdoinkin testattua yhden tämän kauden kiinnostavimmista komediauutuuksista: The Crazy Ones. En voi olla muuta kuin kiinnostunut kun sarjan pääosissa on legendaarinen Robin Williams ja supermahtava Sarah Michelle Gellar. Jo Buffyn ajoista voi muistaa SMGn kyvyn komediaan, ja kaikella rakkaudella Buffylla oli vähän rautakankimaisuutta nipottamista havaittavissa, joten pystyin uskomaan SMGn kykyyn tämän roolin suhteen alusta asti. Katsoin viime kuun alkupuolella pilottijakson, jossa hurmasi Kelly Clarkson rivoudellaan, ja perjantaina katsoin kolme seuraavaa jaksoa. Huumori on perinteistä eikä millään tavalla Officemaista, joten me likey, ja ryhmässä on hyvä koheltamisen taito. Jaksojen lopussa, lopputekstien aikaan, näytetään usein pilalle menneitä kohtauksia, ja näissä varsinkin huomaa Robin Williamsin nerouden. Suosittelen!

 

883626_493226160738210_1059987013_o.jpg

Kuva: ABC

Nashvilleen tunnun olevan oikeasti koukussa, ja joka kerta kun katson uuden jakson Ruudusta, mietin, että miten ihmeessä jaksan odottaa uutta jaksoa, ja että pitäisiköhän miettiä muita katseluvaihtoehtoja. Hiukan ärsyttää muutenkin Ruudun mainospakko (toista tabia ei voi katsella katkaisematta mainoksia), mutta senkin ymmärrän ja kestän. Toistaiseksi olen ollut Ruudun ystävä kun sekin on niin kätevä. Hirveästi kaikkea jännää on kiertueella tapahtumassa sekä Nashvillessä. Miten Scarlettin ja Gunnarin käy? Osaako Juliette ikinä pysyä erossa vääristä miehistä? Liitetäänkö Raynan uudelle levymerkille kaikki luulemani artistit?

 

Dogfight Episode Gallery

Kuva: USA

Edistystä! Avokki sai aikaiseksi katsoa ne muutamat Suits-jaksot, jotka meidän katselutahtia erotti, ja olemme katselleet tämän viikonlopun aikana ykköskauden loppuun. Jee! Pikkuveljeni kärvistelee tuskissaan katsottuaan jo aikaa sitten kaikki kahden kauden jaksot Netflixistä, ja olen yrittänyt kärsivällisesti selittää hänelle, että kolmoskausi ei ilmesty hetkeen Netflixiin tai DVDlle kun kolmas kausi on vasta puolivälissä Yhdysvalloissa. Voi olla, että muutaman viikon päästä veisaan samaa virttä.

 

171512_10150093447490233_76828_o.jpg

Kuva: ABC Family

Pretty Little Liars -projektini edistyy! Olen katsellut ensimmäisen kauden uusintoja paljon nyt sairastellessani, joten enää on ihan muutama jakso jäljellä ykköskautta. Onnistuin täysin vahingossa saamaan avokkini kiinnostumaan sarjasta, sillä hän on parina iltana hengaillut nojatuolissa padin kanssa minun katsellessa PLLää. Nyt olen selitellyt hänelle alkukauden tapahtumia, ja sarjan jännitysmomentit taitaa kiinnostaa häntäkin (ajattelen mieluummin näin kuin yhdistän asian tyttöjen ulkonäköön!). Aika ei ole muuttanut käsitystäni tästä sarjasta tai sen tietyistä hahmoista. Caleb on edelleenkin aivan ylisöpö ja yli-ihana, ja Lindsay Shaw on edelleenkin aivan väärässä roolissa Paigena. Ja luonnollisesti haluan itselleni koko sarjan puvustuksen.

 

Chef to Chef in "And The Pastry Porn" Episode 9 of Season 3

Kuva: CBS

2 Broke Girls onnistuu aina riemastuttamaan täysin sopimattomalla ja kaikin tavoin loukkaavalla ja arveluttavalla huumorillaan! 20 täysin älyvapaata minuuttia kerran viikossa on oikein loistava annos, jota aion käyttää hyödykseni jatkossakin.

 

Funny faces in "Rally" S9 E17

Kuva: CBS

Parin viikon päästä taitaa olla täälläkin tippa linssissä kun How I Met Your Mother loppuu. Jaksojen yleinen taso on tämän viimeisen kauden loppua kohti mielestäni noussut, ja koko ajan kerrotaan kaikkea pientä kivaa. Uusimmassa jaksossa vieraili Robinin pikkusiskoa esittävä Lucy Hale (Pretty Little Liars), ja toissa jaksossa Robin ja Lily vihdoinkin suutelivat! Faneilla on käynnissä ympäri netin kiivaita väittelyitä sarjan loppupaljastuksista, ja täytyy myöntää, että minuakin hiukan jännittää!
 

Muita katsoamiani jaksoja pikaisesti kuvaillen:

  • Criminal Minds: sarjan 200. jakso oli aivan mahtava! Menneisyyttä, nykyisyyttä, mahtavia vierailevia tähtiä! Me likey, indeed!
  • Reign: edelleenkin aivan älyttömän koukuttava, ja huomaan rakastuvani puvustuksen kekseliäisyyteen kerta kerran jälkeen lisää! Yleisesti: damn you, Olivia!
  • Law & Order: SVU: Lontoon paluulennolla katsoin koneen suppeasta valikoimasta kaksi jaksoa, jotka tietysti käsittelivät aikaa heti Christopher Melonin sarjasta poistumisen jälkeen! Tämä on aiheeltaan niin raskas sarja, että tuskin pystyn binge-wacthingiä tässä harjoittamaan, vaikka kovasti niin haluaisinkin (varsinkin kun Melonin tilalle tuli Cold Casesta tuttu Danny Pino!)
  • American Idol: olen yleisesti ollut todella tyytyväinen tähän uusimpaan kauteen, ja teenkin tästä pian ihan oman postauksensa
  • House of Lies: häiriintyneisyys jatkuu ensimmäisen kauden alkupään jaksoissa, ja aiheen mielenkiintoisuus haluaa palaamaan takaisin sarjan pariin uudestaan.

Helmikuun aikana olin taas enemmän innostunut monistakin sarjoista kun taas jotkut toiset jäivät kokonaan taka-alalle. Saas nähdä, miten tässä kuussa käy! Mitkä sarjat ovat teitä innostaneet viime aikoina?

 

Kommentit (2)
  1. Mahtavia sarjoja olet katsonut! Big Bang Theoryyn olen totaalisen koukussa (Sheldon on oikeasti paras hahmo ikinä, tuota kuvaamaasi jaksoa en malta odottaa! Koukussa myös Nashvilleen (toivon kovasti Scarlettin ja Gunnarin pysyvän yhdessä…) ja Suitsiin ja tietysti HIMYMiin. Ihan kamalaa, että se loppuu :(. Miten siitä selviää? Oletko muuten katsonut Suburgatorya? Aluksi olin, että hetkinen, mikäs tämä, mutta kun sitä katsoi putkeen, niin muutaman jakson kuluttua olikin jo ihan koukussa. Eli hyvin samoilla linjoilla mennään täällä!

    1. HIMYMiä pitää tietysti alkaa katsomaan alusta kun kaikki loppujutut on selvinnyt! 🙂 Joo, oon Suburgatorya kattellu Subilta, ja tykkään just sen vinksahtaneisuudesta! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *