Näihin kuviin, näihin tunnelmiin…

20141110_160303998_ios.jpg

Hero TV on vihdoin aloittanut lähetyksensä! Niin jännittävää! Ei Suomessa ihan joka päivä uusia televisiokanavia ilmesty, vaikkakin viime vuosina on tullut mukavasti lisäystä suunnalta jos toiseltakin. Steppailin malttamattomana tuossa ennen kuutta television lähistöllä, sillä sain töiden jälkeen vihdoin viritettyä uuden kanavan myös täällä Turun kaapelissa.

20141110_160401299_ios.jpg

Heron kaikkien aikojen ensimmäisenä ohjelmana nähdään paraikaa pyörivä Drop Dead Diva, josta esitetään toisen kauden jaksoja ensimmäisestä lähtien. Pienenä soraäänenä täytyy sanoa, että ainakaan vielä toistaiseksi, ensimmäisen vartin aikana, kuvanlaatu ei ole ollut parhaimmasta päästä, mutta uskon optimisesti sen johtuvan vain ensimmäisen lähetyspäivän nikottelusta.

20141110_161340630_ios.jpg

Kanavan graafiseen ilmeeseen on selkeästi panostettu, ja ihan yhtä selkeästi näkee, että kanava on suunnattu jo ulkoasunsa puolesta hiukan nuoremmalle väestölle tai ainakin ajankohtaiseksi itsensä kokevalle joukolle. Minä tykkään tästä yleisilmeestä fontteineen ja kaikkineen, ja voisin kuvitella varsinkin noiden Hero-kirjainpallojen olevan monikäyttöisiä tulevaisuuden mainonnassakin.

Tervetuloa, Hero TV, Suomen kansallisten televisiolähetysten maailmaan! Anna meille kivoja sarjoja ja elokuvia, ja me lupaamme viihtyä seurassasi!

Mitkä ovat ensimietteesi Hero TV:stä?

 

Kommentit (4)
  1. Dodii, se meni nyt siinä ku olin just samaan aikaa salilla ja tein ruokaa. Just tän takia mä en seuraa mitään sarjoja telkkarista 😀

    1. Mä myöhästyin minuutin verran kanavan alusta, kun unohduin koneelle, ja sit ryntäsin huutaen olohuoneeseen, missä avokki vähän ihmetteli showtani, eikä hän yhtään jaksanut ymmärtää touhotustani, vaikka sanoin uuden televisiokanavan aloittavan nyt ja melkein myöhästyin. 😀

  2. Happy endings on ihan mun juttu! Kiva kun illalla näkee sarjoja, eikä pelkkää tositeeveetä.

    1. Joo, kyl mä kans uskon, et tää kanava tulee ihan tarpeeseen. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *