Netflix ja ystävänpäivä

netflix_valentines_day.jpg

Yleisesti tunnustettu tosiasia on, että paras tapa viettää ystävänpäivää on Netflixin parissa. Netflixiä voi harjoittaa katsomalla kaikista hirveimmät kauhupätkät tai nauramalla idioottikomedioille, jos haluat välttää rakkausteemaisen masistelun/fiilistelyn, mutta mätien tomaattien heittelyn uhallakin listasin tähän alle kaikkea lässyn-lässyn-materiaalia Netflixistä!

https://www.youtube.com/embed/vELylFSkuoQ” width=”1920″>

Gossip Girl – ”Crazy, Cupid, Love” (S05E15) promo

Gossip Girl -sarjassa osattiin parhaiten suureelliset juhlat sekä ylidramaattiset rakkauskuviot, joten molemmat sisältävällä ystävänpäiväjaksolla on hyvä aloittaa tämä listaus. Kannattaa myös pitää mielessä se, että amerikkalainen Valentine’s Day on hyvin eri asia kuin suomalainen ystävänpäivä. Eikö olisikin kiva, jos romanttisen panikoinnin sijaan kaikki vaan haluaisivat olla ystäviä?

Glee – ”Heart” (S03E13) promo

Rakkausöverit osataan erinomaisesti Glee:ssä, eikä tämä sarjan toinen ystävänpäiväjakso todellakaan ole poikkeus. Näitä teemajaksojahan voi myös käyttää inspiraationa etukäteen, jos yrittää miettiä omalle rakkaalle romanttisia yllätyksiä rakkauden päivälle. Kannattaa vaan varmistaa ensin, mitä mieltä oma hanipöö on yltiöjulkisista hellyydenosoituksista!

Scorpion – ”Love Boat” (S01E16) promo

Hauskasti vanhaan Lemmenlaiva-sarjaan viittaava Scorpion-sarjan ensimmäisen kauden ystävänpäiväjakso sisältää samanlaista rikollisseikkailua kuin sarjan muutkin jaksot, mutta jakson lopussa keskitytään ihanasti hyvin nuoreen rakkauteen.

Buffy – ”Bewitched, Bothered and Bewildered” (S02E16) promo

An oldie but a goodie. Buffy:ssa osattiin tehdä äärimmäisellä pieteetillä nämä teemajaksot, ja monesti niissä mennään niin överisti yli, että edes fanitkaan eivät aina jaksaneet koko hommaa. Nämä erikoisjuonet tosin paljastavat monesti hahmoista kaikkea uutta ja sekoittavat pakkaa hyvin, ja näyttelijöille avautuu aivan uudenlaisia väyliä hahmojensa esittämiseen.

Harva sarja osaa teemajaksoja yhtä hyvin kuin HIMYM, joten pakkohan se oli listata tännekin! Kannattaa kuitenkin varoa, ettet innostu katsomaan sarjaa alusta asti; muuten istut koko ystävänpäivän sohvannurkassa. 🙂

 

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Halikaa toisianne! <3

 

 

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kommentit (3)
 1. Jes, loistavaa, olinkin jo pohtinut että mitä katsottaisiin telkkarista/netflixistä, kun näin tämän linkin. Mies tulee kohta työreissulta kotiin, ja mä olen ystävänpäivän/ 11v kihlapäivän kunniaksi imuroinut, vaihtanut uuden maton, pöyhinyt sohvatyynyt sekä korjannut pois joulukuusen (kyllä, tänään). Yksi teemaan sopiva jakso How I met your motheria sopii tähän iltaan passelisti. Kiitos!

  Ja hyvää ystävänpäivää!

  1. Hei, mahtavaa, ole hyvä! 🙂

   Ja hyvää (myöhästynyttä) ystävänpäivää sinnekin! 🙂

   [pitäisikö meidän vihdoinkin yrittää treffata ennen kuin nyt minä vuorostani monistaudun?]

   1. Joo, ehdottomasti! 🙂 Jatketaan keskustelua vaikka sähköpostitse.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *