Netflixiin sarjatäydennystä!

1941613_10152215961415233_6102648250882153120_o.jpg

Kuva: ABC

Elokuun alusta Netflixiin on jälleen lisätty uutta tavaraa, eikä minua nämä sarjavalinnat haittaa millään tavalla! Ensimmäisenä on pakko hehkuttaa Pretty Little Liars:ia, sillä sen kolmas kausi ilmestyi Netflixiin katsottavaksi 1.8. Ostin itse kolmannen kauden DVD:llä katsottuani uusiksi sarjan kaksi ensimmäistä kautta Netflixistä, ja muistan sanoneeni tuolloin avokilleni, että aivan varmasti tämä kolmas kausi tulee Netflixiin heti, kun saan jaksot katsottua DVD:ltä. Sain jaksot katsottua tuossa pari viikkoa sitten, ja nythän ne ovat Netflixissä! Sen siitä saa, kun käy kärsimättömänä CDON.comissa ostoksilla. Sain tällä kolmannella kaudella kiinni aikaisemmin katsomani jaksot, joten jatkossa kaikki jaksot ovat minullekin uusia! Tällä hetkellä Yhdysvalloissa pyörii juuri 5A-kausi eli viidennen kauden ensimmäinen puolikas.

bbf51fd4d6015146_org.jpg

Kuva: Netflix

Muistatteko muutaman vuoden takaisen nuortensarjan Kyle XY? Tuolla hassulla pojalla ei ollut napaa, mikä oli tietysti mainio tekosyy saada pääosaa esittänyt Matt Dallas esittelemään vatsalihaksiaan joka välissä. Tämä sarja pureutuu mainiosti siihen aika universaaliin totuuteen, että me kaikki tavalliset tytöt haluaisimme jonkun ylimaailmallisen mysteerisen pojan huomaavan juuri meidät ja katsovan niillä ihanan värisillä silmillään juuri meitä. Joka tapauksessa sarjan kaikki neljä tuotantokautta ovat nyt katsottavissa Netflixissä, jee!

thekilling.jpg

Kuva: Netflix

Minullekin ollaan täällä blogin kommenteissa suositeltu The Killing -sarjaa, joka tunnetaan Suomessa paremmin nimellä Jälkiä jättämättä, ja nyt sarja on kokonaisuudessaan saatavilla Netflixistä! Tämä sarjahan perustuu tanskalaiseen Forbrydelsen-sarjaan, ja tämä jenkkiversio pyöri AMC:llä alunperin kolme tuotantokautta. Sitten sarjan tekeminen lopetettiin, mutta tässä vaiheessa jo sarjan kolmannen kauden tuotannossa mukana ollut Netflix pelasti fanit ja tilasi neljännen kauden. Tämä neljäs tuotantokausi The Killing-sarjaa on kuusiosainen ja siis Netflixin jatkuvasti kasvavaa alkuperäistuotantoa. Olen aina kyllä ollut tietoinen tämän sarjan olemassaolosta, sen verran vahva aikaisempien kausien markkinointi on ollut myös Suomessa, mutta vasta joitain kuukausia sitten tajusin, että sarjan parilla ensimmäisellä kaudella on julisteessa ollut tuttu naama! The Carrie Diaries -sarjassa Carrien Maggie-kaveria näytellyt Katie Findlay oli The Killing:issä se paljon puhuttu Rosie Larsen. Minua niin aina viihdyttävät tällaiset yhteydet sarjojen välillä!

Pääsevätkö nämä uutuudet Omalle Listallesi? Ja mitä toivoisit Netflixiin seuraavaksi?

 

Kommentit (1)
  1. Joo, olen kanssa kuullut alkuperäistäkin kehuttavan! Tuntuu olevan enemmänkin näitä suosittuja pohjoismais-amerikkalais -sarjatemppuja, kuten Silta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *