Netflixin leffavinkki: Uusi valloittava (ja häpeilemätön) romanttinen komedia

Oletteko huomanneet, miten viime vuosien aikana romanttiset komediat ovat kadonneet leffamaailmasta melkein kokonaan, ja ne harvat, joita tehdään, tuodaan markkinoille hiukan anteeksipyydellen?

Edelliseen postaukseeni liittyen halusin vinkata teille hyväntuulisesta elokuvasta, joka on rohkeasti ja häpeilemättömästi omanlaisensa. Samassa juonessa (eng. Set It Up) on Netflixin alkuperäistuotantoa, ja se julkaistiin suoratoistopalvelussa viikko sitten.

Kiitos muuten hurjan paljon keskustelusta viime postauksessa! On ihanaa huomata, että muutkin haluavat TV-viihteeltään jotain positiivista!

Elokuvassa Samassa juonessa ovat ylityöllistetyt assarit Harper (Zoey Deutch) ja Charlie (Glen Powell), jotka keksivät veemäisten pomojensa pään menoksi suunnitelman, jonka avulla heidän älytön työtaakkansa kevenisi. Harperin pomo (Lucy Liu) ja Charlien pomo (Taye Diggs) saadaankin haaviin, mutta onni ei välttämättä saavutakaan työssään uupunutta kaksikkoa.

Pääosien Harper ja Charlie ovat hurmaavia! Elokuvan valloittavuuteen vaikuttaa selkeästi myös näyttelijävalinnat, sillä on ihanaa katsoa välillä elokuvaa, joiden päätähtiin ei liity yli kaksin käsin laskettavia leffamuistoja. Raikkaana tuulahduksena ovat sekä Deutch että Powell, jotka tekevät roolisuorituksillaan monet romcomien ystävät onnellisiksi.

Glen Powellin muistan Hidden Figures -elokuvasta, mutta Zoey Deutch on tähän asti ollut vain nimi, jonka näen usein elokuva-alan sivuistoilla. Toivottavasti tämä leffa siivittää heidän uriaan vieläkin korkeammalle, sen verran vakuuttavia he olivat mielestäni!

Samassa juonessa on nyt katsottavissa Netflixin suoratoistopalvelussa.

 

 

 

 

 

Kuvat: K. C. Bailey / Netflix.

Kommentit

Laura I.
Aivan hyvä blogi

Tää oli kyllä ihana leffa! :)

Maria Hakkala

Niin oli! :)

Luin juuri juhannuksen aikaan jostain, että leffan naispääosa oli alun perin annettu Game of Thronesin Emilia Clarkelle, joka kuitenkin jostain syystä lähti projektista. En osaa kuvitella elokuvaa muilla pääosilla, vaikka Clarkesta tykkäänkin! 

Hakkarainen (Ei varmistettu) https://aatenarikka.blogspot.com/

Oi. Romanttisia hömppäkomedioita tulee katsottua nykyään aivan liian vähän, kun koetan leikkiä sivistynyttä ja käydä läpi klassikoita, joita kaikkien olisi pitänyt katsoa (mutta joita kukaan ei tosiasiassa halua katsoa). Netflixin alkuperäissarjat ja -leffat välillä yllättävät viihdyttävyydellään, eli ehkä laitan tämän listalle.

Maria Hakkala

Välillä tuntuu, että Netflix tuottaa ihan liikaa kaikkea omaa, mutta on se kiva, että tällaiset genreleffatkin päätyy tekolistalle. :)

Joskus aina poden huonoa omaatuntoa katsomattomista klassikoista tai hittisarjoista, mutta sitten taas uppoudun mieluummin johonkin tällaiseen oikeasti itselleni sopivaan mestariteokseen. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.