Niin nättiä: American Horror Storyn uusi kausi

Miten onkaan mahdollista, että televisiosarja, jota en itse katso, onnistuu iskemään joka kausi promokuvillaan aivan täysin aivojeni mielihyväkeskukseen? Vaikka kauhusarjat yleensä ovat hyvin kaukana omasta sarjamaustani, on American Horror Story yksi suosikeistani markkinointimateriaalin suhteen, kaikista erilaisista kauhuteemoista huolimatta. Kun asiaa tarkastelee lähemmin, hämmästely vaihtuu pian ymmärrykseksi, sillä AHS:n taustalla on Ryan Murphy, tuo tv-maailman ihmemies, jonka käsistä on lähtöisin monta visuaalisuudestaan tuttua sarjaa, kuten Glee ja Scream Queens. Vieläkin muistan elävästi esimerkiksi Murphyn Nip/Tuck-sarjan (suom. Muodon vuoksi) hauskat mainoskuvat.

Murphyn sarjojen promotyylissä pidän selkeistä väreistä, yhtenäisestä ilmeestä ja selkeydestä. Photoshop saa laulaa kovaa ja korkealta, kunhan lopputuloksena on jotain näinkin upeaa! Lisää, kiitos!

American Horror Story: Cult saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa FX-kanavalla 5.9.

 

 

 

 

 

Kuva: FX.

Kommentit

Kosmetiikkakaaos

Hmm oon tosi nirso sarjoissa mutta onkohan siinä sitten joku juttu sillä olen tykännyt ihan sairaasti kaikista noista mainitsemastasi sarjasta. :D vaikka onkin keskenään erilaisia.

Maria Hakkala

Oops, taisin kirjoittaa vähän epäselvästi: AHS on näistä ainoa, joka ei minuun iske varsinaisesti! Glee on parhaimmillaan ollut yksi lempisarjoistani, vaikkakin sen taso vaihteli huimasti. Ja noista kahdesta muusta ei ole valittamista. :)

Kosmetiikkakaaos

AHS:n taso on kyllä vaihtelevaa. Se eka kausi on edelleen ihan lemppari ja esim freak show ei lähteny ja jäi kesken. Silti konseptina sellainen mukavan erilainen siihen nähden mitä parina viime vuosikymmenellä on ollut tarjota. Kyllä toi uusin kausi tulee ainakin katsastettua et miten lähtee :D

Siri H
Still Life

American Horror Story on kyllä mielenkiintoinen tapaus kaiken kaikkiaan. Olen katsonut ykköskauden, joka oli hyvä mutta kuitenkin sen verran puistattava, että enempää en ole pystynyt katsomaan vaikka toisaalta tekisi mieli :D Mutta samaa mieltä siitä, että nää promokuvat on kyllä todellakin tyylikkäitä, ja sarjan konsepti vaikuttaa aika uniikilta.

Maria Hakkala

Juu, konsepti on todellakin erilainen, ja tykkään Murphyn tarantinomaisesta tavasta käyttää suosikkinäyttelijöitään uudestaan ja uudestaan. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.