Omalla nimellä, omalla naamalla

Maria kesä 2017 Turku.jpg

The Variety Show -blogi täyttää parin viikon päästä neljä vuotta, ja vuosien saatossa olen pikkuhiljaa tullut rohkeammin esiin ruudun takaa. Vajaan vuoden bloggaamisen jälkeen oli aika näyttää omat kasvoni blogissa, sillä halusin esittää todisteita aivan uskomattoman upeasta tähtitapaamisesta. Sen jälkeen on ollut luonnollista esiintyä blogissa omana itsenäni, ja kuvissa ovat vilahdelleet myös mieheni ja pieni poikani.

Olen alusta asti kirjoittanut nimimerkin turvissa, ja aluksi olin aika tarkka kertoessani omasta elämästäni, jotta blogiminää ei olisi voinut yhdistää arkiminääni. Jo pidemmän aikaa olen suhtautunut tähänkin rennommin, eikä nimeni etsiminen olisi ollut kamalan hankalaa. Viimeisen vuoden sisään olen alkanut esiintyä blogiin liittyvissä asioissa omalla nimelläni, ja viimeistään tämän kesän Hesarin juttu sekä GoT-paneelikeskustelu lopettivat kerta heitolla nimimerkin suojissa kirjoittamisen. Viime viikolla otin Lilyn toimitukseen yhteyttä, ja muutin nimimerkkini myös täällä blogissa. Tällaisin pienin muutoksin on hyvä lähteä uuteen syksyyn ja uuteen televisiosarjakauteen!

 

Kerro sinäkin jotain itsestäsi! 🙂

 

 

 

 

 

Kuva: The Variety Show.

Kommentit (4)
  1. Oikein! Hyvä blogi ja hyvä muijersson sen takana!

  2. Ai sen saa sillai vaihdettua! Oon aina välillä pohtinu että pitääkö tehä uus profiili ku haluis omalla nimellä kirjoittaa. Heh. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *