Onko nyt jo kesä?

variety_show_summer.jpg

Havahduin miettimään kesää ja sen läheisyyttä kuunnellessani radiosta työmatkalla huomisen sääennustetta: +20 astetta ja aurinkoista. Nythän on vielä toukokuu, ja siten henkisesti selkeästi vielä kevät on kesken. Viikonloppuna loppuu kuitenkin jo koulut, ja työpaikoillakin alkaa rullata kesälomakausi kaikkine muutoksineen ja säätämisineen. Minä lähden huomenna päiväksi Helsinkiin hoitamaan blogiin liittyviä asioita, joista kirjoittelen teille todennäköisesti myöhemmin tällä viikolla tarkemmin. On aika ihanaa, kun blogin asiat alkavat olla monille jo ihan varteenotettavia asioita, ja päivitinpä blogin tiedot ensimmäistä kertaa myös CV:heni! Yllä oleva otos viime kesältä kuvastaa hyvin nousevia tunnelmiani kesästä ja sen tuomista kivoista asioista: vähän jo naurattaa, ja jalassa on valkoiset tennarit.

Onko teillä jo kesä? 🙂

 

Kuva: The Variety Show

Kommentit (4)
 1. Jotenkin kalenteria kun katsoo, niin joo, sieltä se kesä puksuttaa. Mutta pihan istukset ovat vielä vaiheessa, talvineuleet vielä vaatekaapissa/kesähepenet varastossa, eikä oikein ole vielä sellainen kesäfiilis ehtinyt syttymään. Vaadin lisää aurinkoa ja lämpöä!

  1. Tänään on kyllä lämpöä riittänyt aika mukavasti, ja onnistuin Helsingissä polttamaan niskankin paidankauluksen tietämiltä! 🙂

 2. On! 😀 Ainakin melkein. Mutta hei oikeesti, Suomen kesä ja +20, sehän on ihan normi. 😀

  Ihana paita ja ihanan iloinen kuva! 🙂

  1. Kiitos! 🙂

   Oliskin ees +20 kesällä! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *