Pala arkea: tapahtui eräänä lauantaina ysitiellä

Gilmoren tyttöjen kuudennen kauden alkupuolisko kuluu Roryn ja Lorelain molemminpuolisen kiukuttelun parissa Roryn törttöilyn jälkimainingeissa, mutta kaikki saadaan lopulta sovittua! Rory soittaa Lorelaille hyvien uutisten suhteen (työ, koulu, elämä) ja kaartaa samalla pihaan Priuksellaan. Lorelai huokaisee katsoessaan ikkunasta ulos:

Lorelai: ”Oh my God!”

Rory: ”What?”

Lorelai: ”You look just so much more silver than I remember.”

 

//www.youtube.com/embed/L2xM4pSWTKw?feature=player_detailpage

 

Tällä hetkellä tilanteeni ei ole noin hyvä, mutta toivottavasti pian, hyvin pian! Lauantaina olin ajelemassa yksin punaisella Puntollamme ysitietä kohti entistä kotipaikkakuntaani, tarkoituksena viedä perheelle tuliaiset Lontoon reissusta ja viettää ylipäätään rauhallinen viikonloppu sekä tuoda pikkuveljeni mukanani sunnuntaina viettämään hiihtolomaansa Turussa. Hiukan Kangasalan jälkeen Punto sanoi sopimuksen irti, ja koin ehkä elämäni jännittävimmät ja ei-niin-mukavat hetket jurruuttaessani satasen alueella neljääkymppiä. Tätä seuranneen säätämisen huippuhetkiä oli mm. autosta ulospääseminen bussipysäkillä rekkojen pyyhältäessä loskassa ohi kokoajan; konepellin aukaiseminen ja moottorin ym. tutkiminen avokin puhelinneuvonnan avulla; äitin kyydin odottaminen pikkuhiljaa kylmenevässä autossa; isän ja isoveljen pysähtyminen paikalle koko joukkueensa kera heidän ollessaan pelireissussa; se onnellinen tunne kun avokki muisti, että meidän osakaskoon kuuluu hinauspalvelu; auton saaminen lähimmälle paikkakunnalle, jonka korjaamo osoittautui puolitutun omistamaksi; sekä munkkikahvit äitin kanssa huoltamolla sekasotkun selkiinnyttyä.

Nyt Punto on saanut kuolemantuomion, ja syksyksi haaveilemamme auton vaihto tuli kertaheitolla erittäin ajankohtaiseksi. Yllä oleva Gilmoren tyttöjen kohtaus liittyy tähän tarinaan siten, että tällä tietoa perjantaista lähtien kuvittelen muiden ihmisten huokailevan aina noin kun kaarran uudella autolla pihaan. Myös tuntemattomien. It will be that awesome.

Kommentit (5)
 1. Huh, aikamoinen reissu. :/ Onneksi ei sattunut mitään vakavaa!

  Toi kohtaus on niin ihana!

  1. Vähän pisti kyllä jännittämään, mutta hyvin siitä selvittiin!

   Toi on kyl niin ihana kohtaus, alusta loppuun asti. 🙂

 2. Täysin aiheeseen liittymättä, hitto että tuli ikävä Gilmore Girlsejä! En oo kattonu klipin klippiä piiitkään aikaan mutta on näitä jaksoja vissiin aikanaan tuijotettu tarpeeksi kun tämän klipin katsominen sai melkein kyyneleet silmiin 😀 Taidan tietää mitä teen viikonloppuna…

  1. En oo kans itekään kattonu kokonaisia jaksoja pitkään aikaan, mutta silti harva se päivä jokin kohtaus tai pikku juttu sarjasta pyörii päässä; niin paljon sitä on tullut katsottua vuosien saatossa. Tää kohtaus sai mutkin kyllä (taas) liikuttumaan, ja jotenkin tähän tiivistyy hyvin sarjan yleinen mahtavuus. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *