Pala arkea: yksi maitopurkki, kiitos!

Lorelai, Rory and Emily

Kuva

Muistatteko kun Gilmoren tytöissä yhdessä neljännen kauden jaksossa Emily hiukan pimahti ja osti noin puolet tavaratalosta yhdellä kertaa? Hänellä oli erimielisyyksiä Richardin kanssa, ja hän shoppaili erittäin vihaisesti ja tarmokkaasti ja veti Lorelain sekä Roryn mukanaan. Yllä olevassa kuvassa Lorelai ja Rory yrittävät piileskellä liukuportaissa huomattuaan Emilyn, mutta no such luck, vaan kolme sukupolvea Gilmoreja lähtee shoppailemaan.

 

Store+1.JPG

Kuva

Noh, minulla lähti vähän mopo käsissä kaupasta tässä yksi päivä. Ei nyt tuohon tapaan, mutta vähän hassusti. Oltiin Cittarissa ostamassa purkki maitoa, ja kassalle päätyivät seuraavat tavarat: kaksi Marabou Domino -suklaalevyä, viisi Panda Laku -jäätelöä, yksi Marabou-jäätelö, puolen litran Jaffa Palma -limsa, paketti karkkimuroja, ja kaksi purkkia maitoa. Kun olimme kävelemässä kaupan läpi hakemaan tarvitsemamme purkin maitoa, valitin avokilleni, että ’miksi nää maidot on niiiiin kamalan kaukana täällä perällä’, avokki selitti kärsivällisesti tarkotuksellisista houkutuksista matkan varrella ja saavutettuamme maidot, olin jo innostunut tarjoustornissa olevista muroista. Avokki vain nauroi makeasti kun kehotin ottamaan toisenkin purkin maitoa murojen takia. Loput tavarat tarttuivat mukaan sitten matkalla kassalle. Olimmehan toki juuri intoilleet olevamme erityisen säästeliäitä tulevan Lontoon matkan ja autorempan takia. Että näin meillä.

 

Kommentit (7)
 1. Niin se menee. Mies käy kaupassa ja ostaa listan ulkopuolelta tasan itselle maksalaatikkoa. Minä käyn kaupassa hakemassa maitoa ja palaan neljän ruokakassin kanssa. ”Kun tää oli tarjouksessa ja tää on loppumassa kaapista ja..”

  Mutta joo, miehen kauppalistaan pitää kirjoittaa mm. maitoa (jota kuluu tässä pikkuvasikan taloudessa ainakin litra päivässä) ja leipää.

  1. Mulle kyllä noi Cittarit on niin vaarallinen paikka, mut oonkin aina tykänny ruokakaupassa käymisestä (siis, silleen kun suunnittelee ja ostaa viikon ruoat kerralla). Meillä on avokin kaa lempi-Cittari, ja oon kauhusta kankeana ku siellä on nyt remontti menossa enkä tiiä vielä meneekö ne pilaamaan sen… 😀

   1. Cittarit, herkut ja Gilmore Girlsit, tykkään myös 😀

 2. Kuulostaa jotenkin tutulta… 😀

  1. Ei tää mun luonteelle oo kans hirveen outoo, mut harvoin tää tulee näin hienosti esimerkkinä kun yleensä ei mennä Cittariin vaan yhtä juttua hakemaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *