Paljastuksia syksyn tulevasta sarjatarjonnasta

Syksyn uusi televisiosarjakausi lähestyy kovaa vauhtia, ja yhtä vääjäämättä on aika kaikkien sarjojen juonipaljastusten alkamisen. Tällä hetkellä on käynnissä TCA press tour eli Television Critics Associationin pressikiertue, jonka tarkoituksena on esitellä uusia sarjoja ja vanhojen sarjojen uusia kausia sekä tarjoilla mahdollisimman paljon mielenkiintoista tietoa houkutellakseen katsojat takaisin televisioiden ääreen syksyn arjen alettua. Käytännössä televisioyhtiöiden pomot istuvat televisiotoimittajien tentattavina, ja he ottavat kantaa sekä uusiin sarjoihin että vanhojen peruutuksiin. Esimerkiksi CW:n pomot puolustelivat The Carrie Diaries:n peruutusta kehuen sarjaa vuolaasti samalla.

Samaiset CW:n pomot kommentoivat Hart of Dixie:n neljättä kautta, mikä on vain kymmenen jakson pituinen, ja joka siirretään Yhdysvalloissa perjantai-iltaan. Yleisestihän perjantaita pidetään kunnon hautajaispaikkana sarjoille, ja onkin yleistä odottaa perjantaihin siirrettyjen sarjojen lopetusuutisen olevan ihan kulman takana; viime vuosilta Bones taitaa olla ainoita sarjoja, joka on toipunut perjantaista ja palannut muuhun arki-iltaan. Suurimpana paljastuksena CW:n pomojen puheista voidaan ehdottomasti pitää kommenttia Rachel Bilsonin raskauden suhteen: myös Zoe tulee raskaaksi neljännellä kaudella! Mitään tarkempia kommentteja ei asiasta annettu, mutta eiköhän tässäkin jo riitä tarpeeksi spekuloitavaa sarjan faneille.

Kuva: CW

Lisää tietoa TCA press tourin mukanaan tuomista paljastuksista voi lukea esimerkiksi TVLinen tai Entertainment Weeklyn sivuilta. Huom! Painat linkkejä omalla vastuullasi, sillä spoilereita on luvassa, vaikka ne eivät välttämättä näy esimerkiksi juttujen otsikoissa. Pienien spoilereiden lukeminen ei mielestäni vähennä sarjojen katselemisesta saatavaa nautintoa, vaan se mielestäni vaan lisää intoa katsoa, miten ne spoilerien paljastamat asiat oikeasti esitetään ruudussa.

//www.youtube.com/embed/-A6vKiOM0Ws?feature=player_detailpage

Video: Homeland Season 4: First Look

Homeland:n kolmannella kaudella tapahtui vaikka mitä spoilattavaa, ja vihdoinkin on tullut lisää tietoa neljännestä kaudesta. Neljännen kauden ensimmäisessä trailerissa on perinteisesti kovat tohinat päällä, ja kuten aikaisemminkin olen maininnut, sarjan tapahtumapaikkana ei ole enää Yhdysvallat, vaan toiminta tapahtuu siellä, missä Yhdysvaltain joukotkin ovat. Kolmannen kauden tapahtumien jälkeen on ollut paljon spekulaatiota sarjan jatkuvuudesta, mutta vallan mainiolta tämä tulevakin kausi näyttää. Entertainment Weekly haastatteli viikko sitten Homeland:n vetäjää, ja tästä haastattelusta voi lukea hyviä viitteitä tulevasta kaudesta, joka alkaa Yhdysvalloissa lokakuussa.

 

Kommentit (2)
  1. Homelandin neloskautta ei oikein jaksaisi enää odotella. Milloinkohan nähdään täällä…? 

    1. Tämä 4. kausihan alkaa Showtimella Jenkeissä lokakuun alussa, joten varmaan aika pian sen jälkeen alkaa Suomessakin uudet jaksot. Viimeksihän vuosi sitten MTV3 alkoi näyttää uusia jaksoja vain reilu pari viikkoa Yhdysvaltain ensi-illan jälkeen. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *