Paluu 90-luvulle? Scream televisiosarjana

scream_tv_series.jpg

Yksi 90-luvun määrittelevistä elokuvista Scream on muutettu televisiosarjaksi, ja tämän uuden televisioversion ensimmäinen tuotantokausi ilmestyy Netflixiin katsottavaksi torstaina 1.10.! MTV näytti Scream-sarjan ensimmäisen kauden tänä menneenä kesänä, ja MTV uusi sarjan toiselle kaudelle, kun ensimmäistä kautta oli esitetty vasta puolet. Katsojaluvut MTV:n puolella ovat hyvin maltillisia, samansuuntaisesti kuin CW-kanavalla, mutta tässäkin sarjassa sosiaalisen median näkyvyys vaikuttaa yleiseen menestykseen, mitä on edesauttanut esimerkiksi teinitähti Bella Thornen esiintyminen sarjan alkutaipaleella.

Suunnitelma sarjan toteuttamisesta julkaistiin jo vuonna 2012, ja vajaa vuosi sitten MTV tilasi yhden kauden verran jaksoja. Ensi-illan piti olla jo viime vuonna, mutta se siirtyi tälle kesälle. Scream sijoittuu alkuperäisten elokuvien maailmaan, jossa hahmot ovat tavalla tai toisella kytköksissä alkuperäisiin tapahtumiin, ja joku on saanut niistä vähän liikaakin innoitusta! Sarjan teossa oli mukana vastaavana tuottajana myös kaikki Scream-elokuvat ohjannut legendaarinen Wes Craven, joka kaikkien ikäväksi kuoli elokuun lopussa 76-vuotiaana.

Video: Scream series trailer

Scream voi olla sinun juttusi, jos kaipaat perinteistä slasher-tyylistä kauhua, kaiken modernin yliluonnollisen kauhun menestyessä nykytelevisiossa! Kuka sen teki? Kuka tietää jotain? Kuka on seuraavan iskun kohde? Uskallatko sammuttaa valot? Sarjan markkinoinnissa on hyvin hoidettu myös sanallinen vaikutus, sillä näyttelijävalinnoista mainittaessa on jokaisesta näyttelijästä puhuttu uhrina!

 

 

Kuva: MTV.

Kommentit (1)
  1. Oli eka jakso kyllä aikamoista shaibaa. Ei yllä tunnelmaltaan lähellekään elokuvien tasoa. Josko meininki paranisi toisen jakson myötä. Kohtahan ne voi tuijottaa putkeen kaikki 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *