Parasta ikinä: Elämänpeli-Jonnen eka sinkku!

Elämänpeli.jpg

Viime torstaina ihmettelin, että minkä ihmeen Mr. Elämänpeli -artistin kappaletta Spotify suosittelee minulle useammallakin soittolistalla. Epäilys heräsi, ja pian jo eri uutistahot verkossa vahvistivat asian: uusimmalla Temptation Island Suomi -kaudella vihastuttanut Jonnehan se siellä, omaa laulajanuraansa käynnistelemässä.

Tätä postausta kirjoitettaessa alla olevan kappaleen musiikkivideo on katsottu YouTubessa noin 220000 kertaa, ja Spotifyssakin kuuntelukertoja on kertynyt jo yli 30000 kappaletta. Jonne on antanut haastatteluita eri medioille uudesta kappaleestaan sekä tulevaisuuden kuvioistaan. Lisää musiikkia on luvassa, ja tavaramerkkirekisteröinti on vetämässä #Elämänpeli-käsitteelle. Tämän nopean ja suuren suosion voisi kuvitella takaavan live-esiintymisiä jo tälle kuluvalle kesälle, mutta tätä odotellessa voi uppoutua vaikka Jonnen #Elämänpeli-blogiin tai miettiä, minkä fanituotteen haluaa tilata pian avattavasta verkkokaupasta.

Video: Mr. Elämänpeli – #Elämänpeli

Jonne ja useat muut tämän kauden tempparilaiset ovat olleet kiireisiä eri festareita kiertämässä ja materiaalia uudelle YouTube-kanavalleen kuvaamassa. Tequilaa ja tv-viihdettä on myös heidän yhteinen Instagram-tilinsä, jossa on jo nyt suuri määrä erilaisia biletysvideoita. Varsinaisia YouTube-videoita ei valitettavasti ole vielä saatavilla, mutta piakkoin varmasti saamme nähdä, syntyikö videoita lainkaan, vai oliko kanava vain kätevä tapa saada VIP-liput monille festareille.

Kun Temppari-Jonnen ura nyt tästä selkeästi lähtee käyntiin, täytyy herralta luonnollisesti pyytää haastattelu myös tänne The Variety Show -blogiin. Mitä haluaisitte kysyä laulaja-Jonnelta? 🙂

 

 

 

 

 

Kuva: YouTube/Konala Productions.

Kommentit (2)
  1. Ei ei ei! Tälle tyypille ei enää yhtään turhaa julkisuutta. Huhheijaa kuinka joku voi ollakin julkisuuden kipeä!

    1. Sitä se elämänpeli välillä on. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *