Parasta juuri nyt: Perhedraama Parenthood

Parenthood Viaplay NBC.jpg

Gilmore GirlsHart of DixieNashville… Jos joku näistä sarjoista on suosikkisarjojesi listalla, haluat varmasti tutustua tähän Viaplayn tuoreeseen julkaisuun!

Hyvän mielen sarja Parenthood kertoo yhdestä laajasta perheestä ja sen sisältämistä erilaisista perheyksiköistä ja vanhemmuuden eri muodoista. On eronneita yksinhuoltajia, paatuneita poikamiehiä yllätyslapsilla, parisuhdetta kuin uraa suorittavia, ja ihan vain tavallisia ihmisiä parisuhteissa, kun elämä sekoittaa pakkaa. Sarjassa eletään tavallista elämää Bravermanin klaanin parissa, ja se on tässä sarjassa aivan parasta! Aina ei tarvitse olla kovin erikoista draamaa, sillä elämä ja ihmiset kyllä luovat sitä draamaa myös uskottavasti ihan tavallisella tavalla.

Älä kuitenkaan säikähdä sarjaa kuvailevista sanoista ’lämminhenkinen’ ja ’elämänmakuinen’, äläkä ainakaan siitä, että tämän sarjan parissa olen varmasti itkenyt eniten!

Parenthood-sarjaa esitettiin NBC:llä kuusi tuotantokautta vuosina 2010-2015, ja Suomessa sarjaa on nähty MTV3-kanavalla neljä tuotantokautta nimellä Samaa sukua. Tänään sarjan kaikki jaksot ovat ilmestyneet Viaplay-suoratoistopalvelun listoille.

Parenthood on malliesimerkki sarjasta, joka olisi voinut olla, tai oikeastaan voisi vieläkin olla, suuri hitti Suomen televisiossa. Antakaa tällaiselle sarjalle hyvä iltaesitysaika, kunnon mainoskampanja, ja yhtäkkiä Bravermanin perheen tapahtumat olisivat kaikkien kahvipöytäkeskustelujen keskiössä. Mutta eihän tällaista Suomessa enää tapahdu; eihän tämä ole säihkyvä kotimainen viihdeohjelma.

Video: Parenthood season 1 trailer

Tämän sarjan luulisi löytävän Suomessakin faneja jo ennen ensimmäisen jakson katsomista, sillä se on täynnä muista huippusarjoista tuttuja kasvoja! Elämäänsä jatkuvasti mokaavaa kahden teini-ikäisen yksinhuoltajaäitiä esittävä Lauren Graham (Lorelai, Gilmore Girls) rekryttiin rooliinsa, kun jo muutamia jaksoja kuvannut Maura Tierney (Abby, ER) jättäytyi sarjasta pois rintasyöpähoitojensa vuoksi. Muita Bravermanin sisaruksia päätyi esittämään Peter Krause (Nate, Six Feet Under), Dax Shepard (Punk’d) ja Erika Christensen (Swimfan). Sarjan on luonut tuottaja Jason Katims, jonka hittisarjoihin kuuluvat muun muassa Friday Night Lights ja Roswell.

Jos en muuten saa vakuutettua teitä rakastumaan tähän sarjaan, haluaisin tässä vaiheessa kertoa, että tänään on syntymäpäiväni, enkä voisi juuri nyt keksiä parempaa TV-lahjaa itselleni! HAPPY BIRTHDAY TO MEEEEEE!!!!!

 

 

 

 

 

 

Kuva: NBC.

Kommentit (3)
  1. Jee jee! Viaplaylla on aika hyvä kattaus nyt. 🙂

    1. Joo, todellakin on! 🙂

  2. Kiitos tästä(kin) ihanasta tiedosta! Pakko kai hankkia viaplay 😉 Samaa sukua oli lempparisarjani silloin kun tuli MTV3:lta. Sitten se vain yks kaks katosi ja ihan ällistyneenä jostain luin myöhemmin, että jaahas, sitä tehtiinkin Jenkeissä kuusi kautta. Ihanaa olisi se nähdä! Niin ja myöhäistä happy birthday to YOU!!!! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *