Pulp Fiction and burgers

1526816_795404360472892_1186546578_n.jpg

Kuva: Gilmore Girls

Gilmoren tyttöjen viidennellä kaudella Rory oli mukana Tarantino -aiheisissa bileissä. Logan kertoi tulevansa bileisiin toisen tytön kanssa eikä Rory halunnut olla huonompi heidän suhteen epämuodollisuudessa, joten hän toi myös erään puolitutun pojan bileisiin. Nämä Tarantino -teemabileet olivat tuttua kauraa Loganin ja hänen kavereidensa porukassa, ja yllättäen pisimmän korren omistautumisessa vei Finn, joka oli mahtava Vincentinä. Rory oli pukeutunut vanhan Chilton-koulupukunsa innoittamana Kill Bill -elokuvien Gogoksi.

 

//www.youtube.com/embed/rXNUIDb8gdM?feature=player_detailpage

 

Tämä GG-jakso tuli mieleeni tänään kun olimme avokin kanssa syömässä Sloppy Joe -ravintolassa. Tämä turkulainen (verrattain uusi) Cal-Mex -teemainen ravintola henkii sisustukseltaan ja musiikiltaan vanhaa kalifornialaista rantameininkiä. Listalta löytyy burgereita, burritoja, tacoja, guacamolea, salsaa ja esimerkiksi Nutella-pirtelöä! Viime vuonna auennut Sloppy’s on muodostunut nopeaksi yhdeksi lempirafloistamme Turussa, emmekä selkeästi ole ainoita paikan faneja. Paikka on ehdottomasti poikkeamisen arvoinen ruoan, rentouden ja sijainnin suhteen (Marttiin saa autonkin parkkiin). Om-nom-nom!

 

970422_186909724810938_1378902423_n.jpg

Kuva: Sloppy’s

Sloppy’s ja Gilmore Girls yhdistyivät mielessäni nimenomaan Pulp Fictionin takia. Sloppy’sissa on juuri alkanut Pulp Fiction -viikot elokuvan 20-vuotissynttäreiden kunniaksi. Söpösti elokuvan tärkeydestä kerrotaan tapahtuman Facebook-eventissä: ”Miksi Pulp Fiction on niin tärkeä? Meille se on tärkeä siksi, että se oli ensimmäinen elokuva, jonka ravintoloitsijapariskunta katsoi yhdessä umpirakastuneena. Tosin siitä ei sillä kertaa jäänyt paljon mieleen.” Pulp Fiction -viikkoihin kuuluu tarjouksia ja palkintoja, ja olipa siitä teetetty ihan oma ohjelmalehdykkä pöytiin! Ihanaa, että teemaviikko ravintolassa voi olla jotain omistajiensa näköistä ja erilaista niiden ainaisten jenkkiviikkojen ym. sijaan! Menkää ja kokeilkaa; en ole vielä kuullut kenenkään pettyneen Sloppy’sin mutkattomaan tunnelmaan ja ruokaan.

892208_239518059550104_2140398820_o.jpg

Kuva: Sloppy’s

Hassusti eri sarjoista jää mieleen tosi vahvoja mielikuvia, jotka tunkeutuvat jopa tuikitavallisiin perjantaisiin ruokahetkiin! Käykö teille ikinä näin?

 

Kommentit (4)
  1. Oi pitää mennä käymään tuolla! Nutella-pirtelöä!!! Mitään muuta asiaa ei nyt ole Turkuun, mutta miksi ei lähtisi vain tuon takia 😀

    1. Ei ole kuule yhtään huono syy! 😀

  2. Kiitti vinkistä, tuolla mennään seuraavaksi käymään, kun saadaan lapselle illaksi lapsenvahti! 

    1. Ole hyvä! Tuolta saa myös take-awaytä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *