Sarjaesittelyt: Mindhunter, Dynastia, Onnela, Kolmistaan

Kirjoitan televisiosarjojen esittelyitä nykyään myös Episodi-lehden verkkosivuilla. Kokoan aika ajoin tänne blogin puolelle vinkit näihin esittelyihin!

Mindhunter (Netflix)

"Tiedätkö, mitä on profilointi tai miten sarjamurhaaja määritellään? Oletko tottunut kuulemaan ja katsomaan, miten sarjamurhaajia arvioidaan ja miten heitä jahdataan nykypäivänä? Tiedätkö, mikä merkitys viattomalta vaikuttavalla tulipalojen sytyttämisellä tai eläimien kiusaamisella lapsuudessa on sarjamurhaajaksi kehittymisessä? Jos osaat vastata edes johonkin näistä kysymyksistä, katsot Mindhunter-sarjaa eri silmin kuin näiltä asioilta säästynyt vierustoverisi."

Linkki esittelyyn Episodin sivuilla!

Dynastia (Netflix)

"Kaikessa loistokkuudessaan Dynastia on tarina toimintahäiriöisestä perheestä, jonka ongelmat heijastuvat elämän ja bisneksen kaikkiin osa-alueisiin. Hyvää hömppää, viekasta juonittelua, sopivaa saippuaa; sitä hyvä viihteellinen sarja parhaimmillaan on."

Linkki esittelyyn Episodin sivuilla!

Onnela (C More)

"Onnelaa kannattaakin ehdottomasti katsoa seurassa, sillä yhteisöllinen hauskuus toimii yksin hymähtelyä paremmin. Sarja on Solsidan-kopio, mutta se pärjää mainiosti omillaan, ja näyttelijät tuntuvat tuttuudestaan huolimatta sopivan rooleihinsa erinomaisesti."

Linkki esittelyyn Episodin sivuilla!

Kolmistaan (Elisa Viihde)

"Tarina ja sen lähtökohta ovat oivaa maaperää äärettömän vaivaannuttavalle kotimaiselle komedialle, joita menneinä vuosina tunnuttiin tekevän aivan liikaa, mutta pääosan kolmikko sujahtaa rooleihinsa vakuuttavalla vaivattomuudella, mistä saa kiittää myös hyvää käsikirjoitusta ja editointia."

Linkki esittelyyn Episodin sivuilla!

 

Oletko jo tutustunut johonkin näistä TV-sarjoista? :)

 

 

 

 

 

Kuvat: Netflix, Netflix, C More, Elisa Viihde.

Kommentit

Riikks (Ei varmistettu)

Ajattelinpa kysyä suoraan asiantuntijalta (kun omassa vauvakuplassani ei oikein ole aikaa netissä pyörimiseen) että tuleeko USA:ssa juuri alkava X-filesin eli salaisten kansioiden uusi kausi Suomessa joltakin kanavalta tai suoratoistopalvelusta? Kiitos vastauksesta :)

Maria Hakkala

The X-Filesin 11. kausi alkaa Suomessa FOXilla tuoreeltaan ma 8.1. klo 21! :)

Joitain uusintoja on myös, mutta en uskalla varmaksi sanoa tulevatko myös FOXin verkkopalveluun. 

Kommentoi