Sarjaesittelyt: Mindhunter, Dynastia, Onnela, Kolmistaan

Mindhunter Netflix Ford Tench.jpg

Kirjoitan televisiosarjojen esittelyitä nykyään myös Episodi-lehden verkkosivuilla. Kokoan aika ajoin tänne blogin puolelle vinkit näihin esittelyihin!

Mindhunter (Netflix)

”Tiedätkö, mitä on profilointi tai miten sarjamurhaaja määritellään? Oletko tottunut kuulemaan ja katsomaan, miten sarjamurhaajia arvioidaan ja miten heitä jahdataan nykypäivänä? Tiedätkö, mikä merkitys viattomalta vaikuttavalla tulipalojen sytyttämisellä tai eläimien kiusaamisella lapsuudessa on sarjamurhaajaksi kehittymisessä? Jos osaat vastata edes johonkin näistä kysymyksistä, katsot Mindhunter-sarjaa eri silmin kuin näiltä asioilta säästynyt vierustoverisi.”

Linkki esittelyyn Episodin sivuilla!

Netflix Dynastia Fallon Krystal.jpg

Dynastia (Netflix)

”Kaikessa loistokkuudessaan Dynastia on tarina toimintahäiriöisestä perheestä, jonka ongelmat heijastuvat elämän ja bisneksen kaikkiin osa-alueisiin. Hyvää hömppää, viekasta juonittelua, sopivaa saippuaa; sitä hyvä viihteellinen sarja parhaimmillaan on.”

Linkki esittelyyn Episodin sivuilla!

Onnela hahmot.jpg

Onnela (C More)

”Onnelaa kannattaakin ehdottomasti katsoa seurassa, sillä yhteisöllinen hauskuus toimii yksin hymähtelyä paremmin. Sarja on Solsidan-kopio, mutta se pärjää mainiosti omillaan, ja näyttelijät tuntuvat tuttuudestaan huolimatta sopivan rooleihinsa erinomaisesti.”

Linkki esittelyyn Episodin sivuilla!

Elisa Viihde Kolmistaan Markus Seve Vilma.jpg

Kolmistaan (Elisa Viihde)

”Tarina ja sen lähtökohta ovat oivaa maaperää äärettömän vaivaannuttavalle kotimaiselle komedialle, joita menneinä vuosina tunnuttiin tekevän aivan liikaa, mutta pääosan kolmikko sujahtaa rooleihinsa vakuuttavalla vaivattomuudella, mistä saa kiittää myös hyvää käsikirjoitusta ja editointia.”

Linkki esittelyyn Episodin sivuilla!

 

Oletko jo tutustunut johonkin näistä TV-sarjoista? 🙂

 

 

 

 

 

Kuvat: Netflix, Netflix, C More, Elisa Viihde.

Kommentit (2)
  1. Ajattelinpa kysyä suoraan asiantuntijalta (kun omassa vauvakuplassani ei oikein ole aikaa netissä pyörimiseen) että tuleeko USA:ssa juuri alkava X-filesin eli salaisten kansioiden uusi kausi Suomessa joltakin kanavalta tai suoratoistopalvelusta? Kiitos vastauksesta 🙂

    1. The X-Filesin 11. kausi alkaa Suomessa FOXilla tuoreeltaan ma 8.1. klo 21! 🙂

      Joitain uusintoja on myös, mutta en uskalla varmaksi sanoa tulevatko myös FOXin verkkopalveluun. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *