Sarjauutuudet: NCIS-uutuus, kohelluskomediaa ja sisarvaimoja

uudetvko47.jpg

Kuvat (clockwise from top right): Sub, Sub, Sub, MTV3, MTV3.

Tyhjätaskut (2 Broke Girls) Sub to 20.11. klo 19.05 Tämä sarja on tämän hetken lempikomedioitani, vaikka sen perinteinen sitcom-muoto ei nykyään olekaan kovin muodikasta. Max ja Caroline jatkavat touhottamista cupcake-myymälänsä sekä dinerin parissa, ja tuttuun tapaan sarjassa vierailee julkkiksia, joista ensimmäisenä nähdään pepustaan tunnettu reality-tähti. Voisin kuvitella, että vihdoin tällä kaudella Maxille ja Carolinelle kehitetään kestävämpiä parisuhteita, sillä en usko, että itse bisnes lähtisi hirveän suureen nousuun jo kerran lopahtaneen kahvilakokeilun jälkeen.

Extant Sub to 20.11. klo 22.00 Suurella rummutuksella menneenä kesänä Yhdysvalloissa alkanut sarja tuo A-listan leffatähden televisioon, kun Halle Berry esittää pääosaa mm. Steven Spielbergin tuottamassa sci-fi-sarjassa. Koska sarja on nähty isolla amerikkalaiskanavalla, ei sarjan pääosassa tunnu olevan niinkään Molly Woodsin aika avaruudessa, vaan kuinka hän päätyi sen aikana raskaaksi ja miten hänen miehensä suhtautuu siihen. Sarja on uusittu jo toiselle kaudelle, joten mikään täysi floppi tämä sarja ei ole ollut.

NCIS: New Orleans Sub ke 19.11. klo 22.00 NCIS-perheen uusin tulokas New Orleans on aloittanut suhteellisen hyvin ja on myös saanut tilauksen kokopitkästä tuotantokaudesta. NCIS-emosarjan jaksosta ns. backdoor pilot -tyylillä alkunsa saanut sarja seuraa agenttien työskentelyä koko etelävaltioiden alueella, ja sarjan pääosassa on itse Scott Bakula! Sarjan yhtä agenttia esittävä Zoe McLellan oli muuten vakiohahmona koko NCIS-perheen emosarjassa J.A.G.NCIS:NOLA on tämän sarjasyksyn uutuuksia Yhdysvalloissa ja siten ensimmäinen uusista sarjoista Suomen televisiossa!

Rikas ja rakas (Ground Floor) MTV3 to 20.11. klo 14.35 Perinteiseen rikas-rakas-jaotteluun nimensäkin mukaisesti satsaava komedia on peräisin kaapelikanava TBS:ltä. Rikas pankkiirimies tapaa työpaikkansa pilvenpiirtäjän siivouspomonaisen, ja yhden illan jutun jälkeen tarina jatkuu ja kaverit paheksuu. Pääosan Skylar Astinilla (Brody) on muuten musikaalitausta Broadwayltä ja Briga Heelan (Jenny) kihlautui viime kuussa työkaverinsa kanssa!

Mind Games MTV3 to 20.11. klo 00.55 90-luvun sydäntensärkijän Christian Slaterin tähdittämä sarja kertoo veljeksistä, jotka tarjoavat yrityksensä kautta ratkaisuja ihmisten ongelmiin nimenomaan psykologian ja manipulaation kautta. Jo ensiaskeleillaan lässähtänyt sarja vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, ja näyttelijäkaarti on ainakin minun mieleen. Selkeästi MTV3:kaan ei luota sarjan vetovoimaan, sillä se on piilotettu torstain ja perjantain väliseen yöhön!

ve000fcb6h.jpg

Kuva: TV5

Sisarvaimot TV5 la 22.11. klo 16.35 Erityismaininnan tämän viikon alkavista sarjoista saa Sisarvaimot (eng. Sister Wives), joka alkaessaan Yhdysvalloissa vuonna 2010 nostatti ihan kohtalaisen kohun! Tämän uusintana nähtävän reality-sarjan pääosassahan on Kody Brown ja tämän neljä vaimoa, jotka stereotypian mukaisesti asuvat sarjan alussa Utahin osavaltiossa ja ovat moniavioisuutta kannattavan mormoniuskonhaaran jäseniä. Laillisesti Brown on naimisissa vain ensimmäisen vaimonsa kanssa, kun taas muut liitot ovat enemmän hengellisiä liittoja. Jo omanlaiseksi legendakseen noussut sarja nähdään siis alusta TV5:llä, joten voit ajatella tätä populaarikulttuurin oppituntina!

Riemastuttavaa sarjaviikkoa kaikille! 🙂

 

Kommentit (3)
 1. Jännä muuten että NCIS ja NCIS: LA (molemmat lempisarjoja) näkyneet molemmat Nelosen kanavilla, mutta NCIS: NO tulee Subilta. Taisivat ehtiä ostaa sarjan näyttöoikeudet ensin.

  NCIS on muuten siitä hauska että NCIS sarjoja sekoittuu Hawaii Five-0. Hetty Lange vilahtaa Scorpion sarjassa (toivottavasti tulee Suomeenkin). CSI  sarjankin henkilöt esiintyvät toisissa sarjoisssa. Myös Ilman johtolankaa ja CSI sekoittuvat parin jakson verran CSI kaudella 8 ja Ilman johtolankaa kaudella 6 .

  Kaikki ylläluetellut sarjat on lempparisarjojani, poislukien Hawaii5-0 jota en ole koskaan päässyt katsomaan ja uutuussarja Scorpion. NCIS: NO ensimmäinen(olen nähnyt NCIS crossover jakson) jakso oli ihan hyvä. King on ihan erilainen kuin Gibbs mutta tykkään.

  1. Mä mietin ihan samaa tosta kanavajutusta, ja meinasinkin kirjoittaa tohon ylös Nelosen Subin sijaan! Sinänsä en ihmettele tämän sarjan nopeaa ostoa, sillä tämä on meinaan ihan emosarjojen maineella ostettu ennakkoon vähän kaikkialle. 🙂

   Noi crossover-jaksot on hauskoja, mut monesti harmittaa, miten herkulliset tilaisuudet tähän hukataan vaan, koska yleensä eri yhtiöiden kanavat eivät halua leikkiä keskenään! 🙁

   Scorpion alkaa Subilla tammikuussa, ja ite ainakin ootan tätä aika paljon; sen verran hyvältä sarjan alku näyttää. 🙂

   1. Scorpion Subilta Jes!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *