Sarjavinkit: Komediaa, draamaa ja jännitystä

divorcehbonordic.jpg

Divorce alkoi HBO Nordicilla! Lilyn toimituksenkin esittelemä sarja on pinnalla, koska se on Sarah Jessica Parkerin (Sex and the City) paluu televisioon. Komediaksi virallisesti määritelty sarja vaikuttaa ainakin minulle enemmän draamakomedialta, jossa keski-ikäinen pariskunta käy läpi avioeroa. Trailerin perusteella sarja näyttää ihan mielenkiintoiselta, ja minulle sarjan myy lopullisesti trailerissa vilahtanut ihana Dean Winters, joka näyttelee miehen avioerojuristia. Sarjan ensimmäinen jakso on nyt katsottavissa HBO Nordicilla, ja joka maanantai tulee katsottavaksi uusi jakso.

https://www.youtube.com/embed/wpEzwPcK1-A” width=”1280″>

Video: Divorce trailer

 

* * *

 

broad_city_yle_areena.jpg

Broad City on sekoilua, kasvamista, New Yorkia, pilveä, säätämistä, oman paikan etsimistä ja projekteja. Se on myös yksi viime vuosien hehkutetuimmista helmistä, johon moni ei siltikään törmää. Samannimiseen webbisarjaan perustuva komedia sai ensi-iltansa Comedy Central -kaapelikanavalla vajaa pari vuotta sitten, ja siitä on tähän mennessä esitetty kolme ensimmäistä kautta, jotka ovat kaikki nyt katsottavissa Yle Areenassa. Kriitikot rakastavat Broad City:ä ja sen päätähtiä Ilana Glazeria ja Abbi Jacobsonia, ja he ovat kovassa nosteessa. Sarja on uusittu jo neljännelle ja viidennelle kaudelle, joten katsottavaa riittää jatkossakin. Broad City:n kolme ensimmäistä kautta ovat Yle Areenassa katsottavissa vielä yli neljän kuukauden ajan.

Video: Broad City trailer (Comedy Central)

 

* * *

 

designated_survivor_netflix_suomi.jpg

Kun 24-jännityssarja pyöri televisiossa, kaikkihan tiesivät, että suojelemiaan presidenttejä parempi olisi toki ollut Jack Bauer itse, eikö totta? Nyt siihen saadaan tilaisuus, kun Designated Survivor on alkanut ilmestyä Netflixissä. Amerikkalaisen ABC-kanavan sarja on Netflixin levityksessä Pohjois-Amerikan ulkopuolella, ja meillä Suomessakin sarjaa saadaan Netflixiin jakso kerrallaan, vain muutama päivä alkuperäisesityksen jälkeen.

Sarjan alussa Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) on vähäisen huomion ministeri, joka jää ainoana hallituksen jäsenenä henkiin tuhoisan hyökkäyksen jälkeen. Hänestä tulee Yhdysvaltain presidentti kaaoksen keskellä, ja hänen täytyy selvitä maailmansodan uhasta, pitäen samalla perheensä yhdessä ja onnellisena. Designated Survivor sai Yhdysvalloissa vahvan alun, ja jo toisen jakson esityksen jälkeen sarja sai tilauksen loppukaudeksi.

Pääseekö joku näistä sarjoista omalle katsontalistallesi? 🙂

 

 

 

 

Kuvat: HBO Nordic, Yle, ABC.

Kommentit (4)
 1. Mä oon jo aivan koukussa Designated survivoriin vaikka Kiefer yleensä ärsyttää.

  Broad city on vanha tuttu ja naisten jakso lip sync battlessa on mun mielessä yksi parhaista lsb-jaksoista ikinä! 

  Ekan jakson perusteella Divorce ei päässyt katsottavien listalle vaan ennemmin syksyn uutuuksista kelpuutan sinne todella symppiksen ja mielenkiintoisen This is us-sarjan sekä Minnie Driverin tähdittämän hulvattoman Speechless-komedian, rakastan Minnietä vähän hulluna tiikeriäitinä, love it! 

  1. Katsoin juuri tänään Designated Survivorin kaksi ekaa jaksoa, ja aivan huippu on! Juonessa on niin paljon mahdollisuuksia, että hyvältä näyttää jatkokin. 🙂

   This is Us on kyllä syksyn positiivisesti puhutuin sarja, ja Speechless vaikuttaa ihanan virkistävältä draamakomedialta! Pitäisiköhän mun sittenkin vielä tehdä perinteinen katsaus jenkkien uusiin sarjoihin, vaikkakin vähän myöhään… 🙂

 2. Divorce menee ehdottomasti katsomislistalle! Tuo Broad city on täysin uusi tuttavuus, mutta, jos se Areensta löytyy, niin käyn ainakin kurkkaamassa 🙂  Kieferistä oon aina tykänny, joten ehkäpä myös Designated survivoriin täytyy tutustua. 

  So many shows, so little time!

  1. Niinpä! Aivan liikaa kaikkee kivaa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *