Spice World: Spice Girls -huumaa TV5:llä

spice_world.jpg

Kuva

Spice Girls, iik!!! TV5 tekee kulttuuriteon, kun Spice World nähdään ruudussa sunnuntaina 23.11. klo 21.00! En muista, olenko nähnyt tätä elokuvaa kertaakaan Spaissareiden kulta-aikojen jälkeen, ja taidan istua tattina ruudun ääressä fiilistelemässä omaa nuoruuttani ja yhtä pop-musiikin kulta-ajoista!

//www.youtube.com/embed/BmSBtOHzGPM

Video: Spice World trailer

Spice Girls on ainoa bändi, jota olen ikinä tosissaan fanittanut. Tähän saattaa todellakin vaikuttaa se, että olin juuri tulossa murrosikään, kun Spaissarit löi läpi, joten olin niin sanotusti otollista maaperää hullaantumiselle. Tuhlasin kaikki kuukausirahani (yleensä etukäteen pyydettynä) Spice Girls -tavaroihin, mikä ei sinänsä kerryttänyt varastoja ylettömän suuriksi, sillä en saanut kovinkaan paljoa tuolloin kuukausirahaa (olisikohan ollut 20mk). Koettuani tämän fanittamisen olen näin vanhemmalla iällä odottanut samanlaista hullaantumista muistakin bändeistä, mutta taidan olla ikuisesti enää vain musadiggari.

spiceworld2.jpg

Kuva

Muistan vieläkin, kun näin Suosikissa ensimmäisen jutun Spaissareista. Muistan vieläkin, kuinka yhdeksän neliön huoneessani oli yli 40 Spice Girls -julistetta, vaikka kahdelle tapettiseinälle ei saanut edes laittaa julisteita. Muistan, kuinka rakastin kaikkia sliipattuja promokuvia. Muistan, että suosikkini oli tuolloin aina räväkkä Mel B. Muistan, miten minua harmitti, kun bändi hajosi, enkä ollut päässyt heidän viimeiselle yhteiselle keikalleen Helsinkiin. Muistan, kuinka kävin eron jälkeisenä aamuna ennen koulua ostamassa R-Kioskilta Geri-fanitavaraa peläten sen loppuvan kaikkialta.

Pystyn vieläkin vetämään ulkomuistista ”Stop”-kappaleen tanssin. Pystytkö sinä? 🙂

 

Kommentit (15)
  1. Tanssia en pysty, mutta Wannaben sanat pysyvät mielessä varmaan ikuisesti. 😀 Ja mun suosikki oli Victoria, josta tykkään suuresti edelleen. 🙂

    1. Victorialle Spaissareiden lopettaminen oli varmasti kaikista parasta, ei nyt pelkästään hänen nykyisen superjulkkisstatuksensa vuoksi, vaan kun hänellä tuntui olevan vähiten omaa identiteettiä ryhmän sisällä eikä hän ikinä oikein erottautunut porukasta millään tavalla. 🙂

  2. IIK en pysty tanssimaan, mutta kyllä se Wannabe menee mullakin! :’D mulla on toi elokuva videokasetilla yhäkin tuossa hyllyssä, se on aarre 😀 ehdotin poikakaverilleni, josko katsottaisiin se, mutta vastaus oli vähän vaisu.. kumma tyyppi.

    Ja mun lemppari oli Emma! <3

    1. Mulla on kanssa toi VHS vanhempieni ullakolla, missä on myös tallella kaikki nuo fanitavarat. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *