Syksyn sarjauutuudet USA:n tahtiin

Syksy merkitsee aina uusia televisiosarjoja sekä meillä että muualla. Haluan näin viikon aluksi vinkata muutamista meillä tuoreeltaan nähtävistä jenkkiuutuuksista sekä muista katsomisen arvoisista sarjoista.

New Amsterdam (Viaplay, jo alkanut) Jenkkitahtiin seurattava tämän syksyn sarjauutuus newyorkilaissairaalasta, jonka johtoon astelee lenkkareissaan nuori lääkäri, joka sekoittaa pakkaa ja kaavoihinsa kangistunutta sairaalaa. Symppissarjan pääosassa Ryan Eggold (90210, The Blacklist).

Magnum P.I. (Viaplay, jo alkanut) Myös jenkkitahtiin seurattava reboot eli uusintaversio kasarisuosikista, jossa havaijilainen yksityisetsivä jahtaa rikollisia näyttävään tyyliin. Tom Selleckin legendaarisen roolin ottaa haltuunsa Jay Hernandez (NashvilleBad Moms).

Manifest (HBO Nordic, jo alkanut) Yhdysvaltain ensiesitysten tahtiin voi seurata myös tätä NBC:n uutuutta, joka on vastaus akuutille Lost-ikävälle, sillä pienen turbulenssin sävyttämän lennon laskeuduttua matkustajat saavat kuulla olleensa koneen kanssa viisi vuotta kadoksissa. Kohtaloaan sarjassa ihmettelevät mm. Josh Dallas (Once Upon a Time).

All American (HBO Nordic, 11.10. alkaen) The CW -kanavan tämän syksyn uutuus kertoo nuoresta lukiolaisesta, joka värvätään köyhän alueen koulusta Beverly Hillsin eliittikouluun amerikkalaista jalkapalloa pelaamaan, ja kaksi hyvin erilaista maailmaa törmäävät. Jenkkitahtiin seurattavan sarjan pääosassa nähdään brittitulokas Daniel Ezra, joka on nähty aiemmin mm. The Missing -sarjassa (Kadonnut).

Legacies (HBO Nordic, 26.10. alkaen) The Vampire Diaries ja The Originals -sarjojen tarinaa jatkava tuore spin-off seuraa Hopen (Danielle Rose Russell) ja tämän kavereiden elämää yliluonnollisten nuorten Salvatore-koulussa. Sarjassa nähdään myös emosarjasta ja Blondin kosto -elokuvista tuttu Matthew Davis.

Näiden supertuoreiden kansallisten kanavien sarjojen lisäksi luvassa on nyt ja pian kaikkea kivaa suoratoiston puolella, kuten:

The Good Cop (Netflix, 1. kausi julkaistu) Laulajana paremmin tunnettu Josh Groban esittää tiukasti sääntöjä noudattavaa poliisia, jonka isä on istunut linnassa poliisikorruptiosta. Isän roolissa nähdään legendaarinen komediasarjanäyttelijä Tony Danza (Taxi).

Camping (HBO Nordic, 15.10. alkaen) Nykyään enemmän elokuvatähtenä tunnettu Jennifer Garner (Alias) palaa television puolelle Girls-naisten Lena Dunhamin ja Jenni Konnerin luomassa komediasarjassa eeppisestä aikuisten telttaretkestä.

Condor (C More, jo julkaistu) Kesällä alkanut sarja kertoo CIA-analyytikosta, joka joutuu keskelle terrorismin valtaista sotaa tuhoisan iskun seurauksena. Sarjan pääosassa nähdään mm. Valkoinen kuningatar -sarjasta tuttu Max Irons, joka on näyttelijälegenda Jeremy Ironsin poika.

 

Mikä näistä kiinnostaa? :)

 

P.S. Myöhemmin tulossa kotimaisten sarjojen vinkit!

 

 

 

 

Kuvat: Viaplay, HBO Nordic, Netflix, C More.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaa Manifest. Lost oli suuri suosikkini ja se on minulla omanakin; pitäisi katsoa se joskus uudestaan, mutta entä jos se ei olekaan enää niin hyvä! :)

Maria Hakkala
The Variety Show

Lostiin tätä Manifestiä on tosiaan eniten verrattu, ja sen kyllä ymmärtää helposti! Toivottavasti toimii! :)

Minnea
Minnean muruja

Condor! En tiennytkään, että ikisuosikillani Jeremy Ironsilla on näyttelevä poika!

Maria Hakkala
The Variety Show

En mäkään! Ja tässä se on varmaan vaan hyvä asia, koska media osaa ehkä käsitellä häntä omana itsenään eikä vain Jeremyn poikana!

Torey
Näissä neliöissä

Manifest herätti mielenkiinnon! :)

En muista oletko maininnut täällä mielipiteestäsi 9-1-1 -sarjasta? Itse odotan kuin kuuta nousevaa sen ensi viikkolla alkavia jaksoja! :D

Maria Hakkala
The Variety Show

Piti oikein tarkistaa, että oonhan mä 9-1-1:stä täällä hehkuttanut, koska pitäis ainakin olla! :)

Se on huippu sarja, ja toimin, että Jennifer Love Hewitt toimii uutena lisäyksenä! Hän on yks mun lempinäyttelijöistä, ja vieläkin harmittaa, että hänen roolinsa Criminal Mindsissa jäi vain yhden kauden mittaikseksi ylätysraskauden myötä.

https://www.lily.fi/blogit/variety-show/tv-vinkki-tassa-uusi-lempisarjasi-9-1-1

 

Kommentoi