Syksyn sarjauutuudet USA:n tahtiin

New Amsterdam Viaplay.jpg

Syksy merkitsee aina uusia televisiosarjoja sekä meillä että muualla. Haluan näin viikon aluksi vinkata muutamista meillä tuoreeltaan nähtävistä jenkkiuutuuksista sekä muista katsomisen arvoisista sarjoista.

New Amsterdam (Viaplay, jo alkanut) Jenkkitahtiin seurattava tämän syksyn sarjauutuus newyorkilaissairaalasta, jonka johtoon astelee lenkkareissaan nuori lääkäri, joka sekoittaa pakkaa ja kaavoihinsa kangistunutta sairaalaa. Symppissarjan pääosassa Ryan Eggold (90210, The Blacklist).

Magnum PI Viaplay.jpg

Magnum P.I. (Viaplay, jo alkanut) Myös jenkkitahtiin seurattava reboot eli uusintaversio kasarisuosikista, jossa havaijilainen yksityisetsivä jahtaa rikollisia näyttävään tyyliin. Tom Selleckin legendaarisen roolin ottaa haltuunsa Jay Hernandez (NashvilleBad Moms).

Manifest HBO Nordic.jpg

Manifest (HBO Nordic, jo alkanut) Yhdysvaltain ensiesitysten tahtiin voi seurata myös tätä NBC:n uutuutta, joka on vastaus akuutille Lost-ikävälle, sillä pienen turbulenssin sävyttämän lennon laskeuduttua matkustajat saavat kuulla olleensa koneen kanssa viisi vuotta kadoksissa. Kohtaloaan sarjassa ihmettelevät mm. Josh Dallas (Once Upon a Time).

All American HBO Nordic.jpg

All American (HBO Nordic, 11.10. alkaen) The CW -kanavan tämän syksyn uutuus kertoo nuoresta lukiolaisesta, joka värvätään köyhän alueen koulusta Beverly Hillsin eliittikouluun amerikkalaista jalkapalloa pelaamaan, ja kaksi hyvin erilaista maailmaa törmäävät. Jenkkitahtiin seurattavan sarjan pääosassa nähdään brittitulokas Daniel Ezra, joka on nähty aiemmin mm. The Missing -sarjassa (Kadonnut).

Legacies HBO Nordic.jpg

Legacies (HBO Nordic, 26.10. alkaen) The Vampire Diaries ja The Originals -sarjojen tarinaa jatkava tuore spin-off seuraa Hopen (Danielle Rose Russell) ja tämän kavereiden elämää yliluonnollisten nuorten Salvatore-koulussa. Sarjassa nähdään myös emosarjasta ja Blondin kosto -elokuvista tuttu Matthew Davis.

Näiden supertuoreiden kansallisten kanavien sarjojen lisäksi luvassa on nyt ja pian kaikkea kivaa suoratoiston puolella, kuten:

The Good Cop Netflix.jpg

The Good Cop (Netflix, 1. kausi julkaistu) Laulajana paremmin tunnettu Josh Groban esittää tiukasti sääntöjä noudattavaa poliisia, jonka isä on istunut linnassa poliisikorruptiosta. Isän roolissa nähdään legendaarinen komediasarjanäyttelijä Tony Danza (Taxi).

Camping HBO Nordic Jennifer Garner.jpg

Camping (HBO Nordic, 15.10. alkaen) Nykyään enemmän elokuvatähtenä tunnettu Jennifer Garner (Alias) palaa television puolelle Girls-naisten Lena Dunhamin ja Jenni Konnerin luomassa komediasarjassa eeppisestä aikuisten telttaretkestä.

Condor tv series 2018 Max Irons.jpg

Condor (C More, jo julkaistu) Kesällä alkanut sarja kertoo CIA-analyytikosta, joka joutuu keskelle terrorismin valtaista sotaa tuhoisan iskun seurauksena. Sarjan pääosassa nähdään mm. Valkoinen kuningatar -sarjasta tuttu Max Irons, joka on näyttelijälegenda Jeremy Ironsin poika.

 

Mikä näistä kiinnostaa? 🙂

 

P.S. Myöhemmin tulossa kotimaisten sarjojen vinkit!

 

 

 

 

Kuvat: Viaplay, HBO Nordic, Netflix, C More.

kulttuuri suosittelen suosittelen
Kommentit (6)
  1. Minua kiinnostaa Manifest. Lost oli suuri suosikkini ja se on minulla omanakin; pitäisi katsoa se joskus uudestaan, mutta entä jos se ei olekaan enää niin hyvä! 🙂

    1. Lostiin tätä Manifestiä on tosiaan eniten verrattu, ja sen kyllä ymmärtää helposti! Toivottavasti toimii! 🙂

  2. Condor! En tiennytkään, että ikisuosikillani Jeremy Ironsilla on näyttelevä poika!

    1. En mäkään! Ja tässä se on varmaan vaan hyvä asia, koska media osaa ehkä käsitellä häntä omana itsenään eikä vain Jeremyn poikana!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *