Temptation Island Suomi: Kyllä. Kyllä!

Joko te olette jääneet koukkuun tähän uusimpaan kotimaiseen tosi-tv-sensaatioon? Minä ainakin olen! Vaikka ohjelman konseptin mukaisestikin toiminta käynnistyy aika hitaasti, on nyt jo eeppistä sh*ttiä saatu televisioruuduille, ja jo ensimmäisestä jaksosta lähtien olen ollut innoissani siitä, että ennakko-odotuksista huolimatta tämä toimii myös suomalaisten tekemänä. Jos et ole vielä Temptation Island Suomi -sarjaa katsonut, mene heti katsomaan! Nyt! Yllä olevan kuvan kaltaisia kuolemattomia lausahduksia luvassa ämpärikaupalla.

#TISuomi #FTW #epicshit

 

Kommentit

minsu
Mainostaulujen takana

Kyllä, siis heti ekasta jaksosta olin et jes, kyllä.

No joo, pakkohan tätä oli vilkaista kun niitä alkuperäisiä kausia tuli silloin joskus parikymppisenä tuijotettua tyttöporukalla. Silloin se oli niin uutta ja jotenki kiehtovaa, että tällaista oikeasti näytetään telkkarista! Tän suomalaisversion kans olen vielä vähän odottavalla kannalla.

Mulle tämäntyyppiset sarjat toimii aivojen nollaajina, sellaisina ettei niitä katsoessa tarvitse ajatella mitään. Ja siis noi lausahdukset!

Maria Hakkala

Tää sarja on niiiin täynnä loistavia one-linereitä, että huh-huh! :D Tykkäsin siitä jenkkiversiosta kuin hullu puurosta, ja ainakin näin alussa näyttää erittäin hyvältä suomalaisversion suhteen. :)

Ansa X

Kuulun sukupolveen, joka opiskelija-asunnon kuvaputkitelevision äärelle kerääntyi kavereiden kanssa ihmettelemään Temptation Islandin alkuperäistä amerikkalaisversiota... mitä, 15 vuotta sitten? Ohjelma oli todella päräyttävä ja ihmeellinen - ei sitä tositeeveen ensi aallossa (suomalaisittain) voinut ymmärtää että moista onkaan.

Jos meno on samanlaista kuin silloin, niin ymmärtäähän suosion. Toisaalta ei, sillä vastaavansorttista kamaa lykkää nykyään joka tuutista. Konteksti, niin sanotusti, oli 15 vuotta sitten tyystin eri. En ole tätä uutta katsonut, kerta riitti silloin kauan sitten :)

Maria Hakkala

Hei, kannattaa kokeilla! :) Aika ja ympäristö ei mun mielestä oo muuttanu tän konseptin toimivuutta mihinkään, vaikka toki asia on eri siinä mielessä, että nyt joku katsojista voi oikeasti törmätä lähikaupassa sarjan osallistujiin ja iltapäivälehdissä jo julistetaan joidenkin pariskuntien kohtaloita sarjan neljännen jakson kohdalla (kiitos, Ilta-Sanomat, spoilaamisesta).

tanjatanja
Ei Beigeä

Siis mie olen oottanu tämän sarjan alkamista niin kauan ku ensimmäiset mainokset näky televisiossa!! Aivan fantastinen ohjelma! Tämä ja ensitreffit alttarilla ovat parasta mitä televisio tarjoaa. Eri tavoin tosin.

Maria Hakkala

Mä en tuohon Ensitreffit alttarilla -kohuun jaksanut ollenkaan lähteä mukaan, mutta TISuomiiskee täysillä kuin Akin pumpatut käsivarret (not)! Viimeisimmän jakson helmi oli ehdottomasti pudonneen naissinkun suorat kommentit pariskunnista ja heidän mahdollisuuksistaan pärjätä saarella. :D

Annemaris

En oo vielä kerennyt katsoa, mutta aion todellakin katsoa tän viikonlopun aikana :D Takuuvarmaa viihdettä :D

Maria Hakkala

*peukutpystyyn* :D

Nekku
Passi ja hammasharja

Kyllä, guilty pleasurea parhaimmillaan. :D Yläasteikäisenä tuli tuijotettua jenkkiläisten viettelysten saarta. Eihän tässä mitään järkee oo, mutta parasta aivot narikkaan viihdettä.

Maria Hakkala

Ihanaa, miten niin moni muistaa kattoneensa sitä jenkkiversiota aikoinaan! :D

HeidiS-

Itse katsoin ekan jakson ja huh huh mitä kamaa, mutta parhautta on kyllä ollu seurata twitteristä muiden kommentteja! 

Maria Hakkala

Ehdottomasti! Mulla on viime aikoina jäänyt Twitterin käyttö todella vähälle, koska ahdistun siitä informaation tulvasta ja hektisyydestä, mutta nyt olen siihen taas ihastunut nimenomaan #TISuomi-livetwiittauksen muodossa! :D

kriitikko (Ei varmistettu) http://www.viiltoja.com

Minäkin ilahduin siitä, että kotimaiset voimat olivat onnistuneet tavoittamaan alkuperäisen sarjan viettelevän törkeyden. Huomattavasti onnistuneempi versiointi kuin esim. parin vuoden takainen umpitylsä Selviytyjät Suomi. Aiheesta lisää: http://www.viiltoja.com/viihde/saaret-sakset-ja-seksi/

Maria Hakkala

Temptation Island Suomi -ohjelmassa yhtenä suurena plussana on alkuperäiselle formaatille uskollisena pysyminen, eikä tehdä liikaa myönnytyksiä suomalaisille. Toisena tärkeänä on ollut oikealaisten tyyppien valitseminen saarille: kyllä pitää olla ainakin yksi jo valmiiksi vuotava parisuhde, jotta ne kiltitkin tyypit saadaan innostettua viettelysten pariin. Myös sinkuissa on hyvin valittu sekä tyhjäpäisiä bilettäjiä että rauhallisempia keskustelijoita, joilla kaikilla on kuitenkin sekä kroppa että naama kohillaan.

heta margareta
Viinillä

Mä olen kyllä ohjelmaan niin koukussa, mutta oikeesti mietin vaan, että missä piinassa pienellä budjetilla pelaava tuotantoyhtiö on ollut vastahakoisen ja hajoilevan Jeren kanssa saati Jasminan ja Simon kanssa, jotka luovuttivat jo heti ekana päivänä.

Maria Hakkala

Kyllä ohjelman konseptin ja toimivuuden kannalta Jere on suurempi ongelma kuin Jassu ja Simo, mutta toisaalta pitää ohjelmassa joku, joka kerää kaikki sympatiapisteet!

Kitsastelija (Ei varmistettu) http://kitsastelija.blogspot.fi/

Tuli jostain jaksosta nähtyä eka pikku pätkä ja sen + sun blogin perusteella päätin katsoa Ruudusta ekan jakson... Hups, koukussa ollaan :D Alkuperäistä en oo katsonu, että vertailupohjaa ei ole, mutta ihanan aivoton ohjelma ja hyviä lausahduksia on tosiaan ollu! Uusin jakso on vielä katsomatta, että täytynee tästä hipsiä telkkarin eteen ja pistää Ruutu käyntiin... :D

Maria Hakkala

Ole hyvä vaan! :D Livin kannattais ehdottomasti laittaa pystyyn t-paita-kauppa noista kaikista mahtavista lausahduksista, mitä sarjan osallistujat suoltavat ihan jatkuvalla syötöllä. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.