Temptation Island Suomi: Kyllä. Kyllä!

tisuomisimo.jpg

Joko te olette jääneet koukkuun tähän uusimpaan kotimaiseen tosi-tv-sensaatioon? Minä ainakin olen! Vaikka ohjelman konseptin mukaisestikin toiminta käynnistyy aika hitaasti, on nyt jo eeppistä sh*ttiä saatu televisioruuduille, ja jo ensimmäisestä jaksosta lähtien olen ollut innoissani siitä, että ennakko-odotuksista huolimatta tämä toimii myös suomalaisten tekemänä. Jos et ole vielä Temptation Island Suomi -sarjaa katsonut, mene heti katsomaan! Nyt! Yllä olevan kuvan kaltaisia kuolemattomia lausahduksia luvassa ämpärikaupalla.

#TISuomi #FTW #epicshit

 

Kommentit (18)
 1. Kyllä, siis heti ekasta jaksosta olin et jes, kyllä.

  No joo, pakkohan tätä oli vilkaista kun niitä alkuperäisiä kausia tuli silloin joskus parikymppisenä tuijotettua tyttöporukalla. Silloin se oli niin uutta ja jotenki kiehtovaa, että tällaista oikeasti näytetään telkkarista! Tän suomalaisversion kans olen vielä vähän odottavalla kannalla.

  Mulle tämäntyyppiset sarjat toimii aivojen nollaajina, sellaisina ettei niitä katsoessa tarvitse ajatella mitään. Ja siis noi lausahdukset!

  1. Tää sarja on niiiin täynnä loistavia one-linereitä, että huh-huh! 😀 Tykkäsin siitä jenkkiversiosta kuin hullu puurosta, ja ainakin näin alussa näyttää erittäin hyvältä suomalaisversion suhteen. 🙂

 2. Kuulun sukupolveen, joka opiskelija-asunnon kuvaputkitelevision äärelle kerääntyi kavereiden kanssa ihmettelemään Temptation Islandin alkuperäistä amerikkalaisversiota… mitä, 15 vuotta sitten? Ohjelma oli todella päräyttävä ja ihmeellinen – ei sitä tositeeveen ensi aallossa (suomalaisittain) voinut ymmärtää että moista onkaan.

  Jos meno on samanlaista kuin silloin, niin ymmärtäähän suosion. Toisaalta ei, sillä vastaavansorttista kamaa lykkää nykyään joka tuutista. Konteksti, niin sanotusti, oli 15 vuotta sitten tyystin eri. En ole tätä uutta katsonut, kerta riitti silloin kauan sitten 🙂

  1. Hei, kannattaa kokeilla! 🙂 Aika ja ympäristö ei mun mielestä oo muuttanu tän konseptin toimivuutta mihinkään, vaikka toki asia on eri siinä mielessä, että nyt joku katsojista voi oikeasti törmätä lähikaupassa sarjan osallistujiin ja iltapäivälehdissä jo julistetaan joidenkin pariskuntien kohtaloita sarjan neljännen jakson kohdalla (kiitos, Ilta-Sanomat, spoilaamisesta).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *