Testing, testing: tv-sarjavoittajaa etsimässä

Yhteistyössä Samsung

catch_up_grant_finalists.jpg

Samsungin huikea Catch Up Grant -kilpailu etenee hurjaa vauhtia, ja ihan pian julkistetaan voittaja! Kilpailussahan voi voittaa 100 päivän reissun Himalajalle munkkiluostarin rauhaan katsomaan televisiosarjoja, ja kaikkien kustannuksien lisäksi voittajalle maksetaan lekottelusta jopa palkkaa!

Kilpailuun osallistuminen loppui reilut pari viikkoa sitten, ja heti muutama päivä siitä pohjoismaiset karsintavoittajat kokoontuivat Tukholmaan testattavaksi ja tentattavaksi lopullisen voittajan määritystä varten. Minun oli tarkoitus mennä seuraamaan karsintapäivää Suomen osallistujien mukana, mutta yksi pieni häämatka sekoitti suunnitelmat. Hakemuksien perusteella Suomesta valittiin jatkoon Juha Hietala (kuvassa ylh. 2. oikealta), joka muiden finalistien tavoin osoitti tarvitsevansa rauhaa ja aikaa televisiosarjojen katsomiseen.

https://youtube.com/watch?v=Ci4VOaISQu4

The Selection (The Catch Up Grant – Chapter III)

Tässä yllä on video tuosta Tukholman karsintapäivästä, ja aika hauskalta kyllä näyttää! Haastattelin Juhaa hänen kokemuksestaan Catch Up Grant -karsinnassa, ja nyt harmittaa vielä enemmän, että en päässyt tapahtumaan mukaan. Juha kertoi, että koko prosessi Suomen valinnan jälkeen sujui nopeasti, sillä jo ilmoituspuhelinsoittoa seuraavana aamuna hän oli Tukholmassa muiden pohjoismaisten voittajien kanssa tuota videota kuvaamassa. Ohjelmaan kuului eri lääketieteen ammattilaisten haastatteluja ja testejä, jotka kaikki kuvattiin, ja samalla heitä arvioi myös luonnollisesti Samsungin edustajat. Pitkän päivän aikana kilpailijat ehtivät tutustua niin hyvin, että Juhan mukaan he kaikki tsemppaavat toisiaan kilpailussa. Nauru raikasi, läppä lensi, ja päivän päätteeksi he lähtivät yhdessä juhlimaan ja fiilistelemään päivää! Aika mieletöntä!

catch_up_grant_finalists_stockholm.jpg

Catch Up Grant -kilpailun voittaja julkistetaan ensi viikolla, ja siihen asti voimme jännittää Juhan puolesta! Oli voittaja sitten kuka tahansa, päivitän tänne blogiin aivan varmasti myös hänen tunnelmiaan toivottavasti matkan aikana tai sen jälkeen. Aivan pian Tukholman karsintapäivässä parhaiten pärjännyt voittaja on jo matkalla Himalajalle edessään ihan järjetön määrä aikaa kaikkien mahtavien televisiosarjojen katsomiseen.

Miten hän päättää, mistä tv-sarjasta aloittaa katsomisen, ja miten ihmeessä hän päättää, mitä kaikkia televisiosarjoja katsoa reissun aikana? 100 päivää vain sarjoihin ja omaan rauhaan!

 

  Kuvat: 1. Samsung, 2. Juha Hietala

 

Kampanjan aiemmat postaukset:Chapter I: kilpailuChapter II: Samsung SUHD Curved TV

Kommentit (2)
  1. Hei, kuka voitti sen Downton Abbey -kirjan? Vai onko sitä vielä arvottu? Hyvää syksyn jatkoa ja kiitos ihanasta blogista!

    1. Hei, laitoin sinulle sähköpostia! Voittaja on jo arvottu, ja kirjoitan pian aiheesta postauksenkin. Pahoitteluni viivästyksestä asian suhteen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *