Tiistain tärpit: Pretty Little Liars, Class, Loudermilk

Pretty Little Lars Freeform Season 7 SaveHanna.jpg

Pretty Little Liars (Netflix) Suositun sarjan viimeinen eli seitsemäs tuotantokausi julkaistiin Netflixissä ihan ilman ennakkovaroitusta. Vihdoinkin! Suomalaiskatsojat ovat joutuneet odottamaan kieli pitkällä kesäkuun lopussa Yhdysvalloissa loppuneen sarjan ratkaisuhetkiä, ja tämän jännistyspainotteisen sarjan kohdalla spoilaantumisen väisteleminen on ollut miltei mahdotonta, sillä sarjalla on todella vahva somenäkyvyys. Kausi on perinteisesti esitetty alun perin kahdessa osassa, jaksot 1-10 kesällä 2016 ja jaksot 11-20 keväällä 2017, mutta Netflixissä ne ovat yhtenä kausikokonaisuutena.

Malttamattomimmat fanit haluavat katsoa viimeiset jaksot myös siksi, että luvassa saattaa olla uusi spin-off-sarjaPretty Little Liars: The Perfectionists -nimisen sarjan pilottijakso keskittyy Sara Shepardin The Perfectionists -kirjasarjaan, ja tässä uudessa sarjassa keskityttäisiin Beacon Hightsin salaisuuksiin, joita jakaisivat myös PLL:stä tutut Ali (Sasha Pieterse) ja Mona (Janel Parrish). Sarjan taustalla ovat tutut I. Marlene King sekä Freeform-kanava (entinen ABC Family).

Class BBC Yle.jpg

Class (Yle Areena) Jos peribrittiläinen Doctor Who -sarja kiinnostaa, kannattaa kokeilla tätä uutta Yle Areenan sarjaa! BBC:n Class sijoittuu samaan tohtorimaailmaan ja tarkemmin sanottuna Coal Hill Academy -nimiseen kouluun, joka on emosarjassa vilahdellut useampaankin otteeseen. Koulussa on hiljainen oppilas, joka osoittautuu kuolevan rodun viimeiseksi edustajaksi, sekä opettaja, joka on aivan yhtä alientaustainen. Oppilaat elävät normaalia elämäänsä, mutta monesti Maan ulkopuoliset asiat sekoittavat kuvioita. Class on virallinen Doctor Who -spin-off, joten sen tekijöissä on paljon Tohtorin seikkailuista tuttuja nimiä.

Loudermilk HBO Nordic.jpg

Loudermilk (HBO Nordic) Hiukan vähemmän tunnetun amerikkalaiskanavan Audiencen (mm. You Me Her) uutuuskomedia Loudermilk nähdään tuoreeltaan HBO Nordicilla 18.10. alkaen, yhden jakson viikkotahdilla. Sarjan pääosaa esittää Ron Livingston (Office SpaceSex and the City), joka toipuvana alkoholistina ohjaa muita samassa tilanteissa ja elämässä eksyksissään olevia ihmisiä. Livingstonin Sam Loudermilkillä ei raittiudestaan huolimatta ole kuitenkaan omakaan elämä ihan täysin hanskassa, tai vähintäänkin ne hanskat ovat tasaisin väliajoin hukassa, ja alkoholiriippuvaisen elämää pyritäänkin kuvaamaan sekä realistisesti että humoristisesti.

 

 

 

 

 

Kuvat: Freeform, BBC/Yle (Todd Antony/Geraint Williams), HBO Nordic.

Kommentit (3)
  1. Tosi hauska kuulla tuosta Doctor Who – spin off’ista! *heti ruvettava katsomaan* En ole edelleenkään ihan toipunut siitä, ettei Peter Capaldi ole enää Doctor Who, nyyh. 😉

    1. Sitten ainakin kannattaa katsoa tätä Classia, sillä käsittääkseni Capaldin Tohtori vierailee sarjassa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *