TOP 3: Parhaat taaperoni-sairastaa-videot

Putous 9. kausi sketsihahmot.jpg

Meillä on eletty tämän viikon ajan ihan omassa väsyneessä kuplassa, sillä poikamme on sairastanut elämänsä ensimmäisiä korvatulehduksia, sopivasti heti aikaisemman elämänsä ensimmäisen vatsataudin jälkeen, ja mikä tahansa elämää helpottava asia on noussut kultaakin kalliimmaksi.

Koska poika halusi kipeimmillään olla ainoastaan sylissä, nousi ihana, rakas televisiomme arvoon arvaamattomaan. YouTube on laulanut monin eri tavoin viihdytystä kaikille kuplamme asukkaille, ja eri sovellukset ovat suoltaneet lempiohjelmiamme rentoutukseksi.

https://youtube.com/watch?v=xC2wHSVTJs4%3Fecver%3D2
Video: Putous 9. kausi Tanhupallo

Tarkoitus ei ole mitään ihan Putous-blogia tässä perustaa, mutta kyllä nämä uuden kauden ensimmäiset jutut on ihan pakko mainita. En muista, milloin olisin viimeksi nauranut yhtä paljon kuin sketsihahmoesittelyitä katsoessani.

9. kauden ekan jakson katsoin Katsomo-sovelluksen kautta telkkarista vasta eilen illalla pojan jo nukkuessa rauhallisesti. Olin nähnyt otsikoita Tanhupallosta ja hänen/sen suuresta suosiosta, ja epäilin koko hommaa, mutta silti Kiti Kokkonen Tanhupallona yksinkertaisesti vei sydämeni!

Katselen yleensäkin Putouksesta Katsomon kautta joko yksittäiset klipit tuoreeltaan tai kokonaiset jaksot myöhässä, joten aivan varmasti tätä uuttakin kautta tulee seurattua tavalla tai toisella. Muitakin hyviä hahmoja oli, kuten Amaryllis Yamamoto ja Kikka Vaara.

https://youtube.com/watch?v=SvcHSQk4-ts%3Fecver%3D2
Video: Hälytysajoneuvovideo (Inkkari112)

Jos erilaiset huumoripätkät ovat pitäneet vanhempien jaksamista yllä, on pojan toipumisessa suurta roolia näytellyt YouTube ja sen erilaiset hälytysajoneuvovideot. Ilmeisesti on olemassa vino pino ihmisiä, jotka kuvaavat hälytysajoneuvoja tehtävissään ja koostavat näistä videoita muiden iloksi.

Koska meidän pojan lempiasia hokea ja katsoa on ’pii-paa’ eri muodoissaan, oli suuri onni, kun mieheni äkkäsi nämä videot katsottavaksi! Nyt jo muutaman päivän kokemuksella poika osaa osoittaa sammuksissa olevaa televisiota ja pyytää lempivideoitaan sekä antaa äänekästä palautetta, jos yritämme laittaa vaikka Netflixistä Late Lammasta (aikaisempi suosikki) tai Yle Areenasta Pikku Kakkosta (toistaiseksi aina virhe).

https://youtube.com/watch?v=faOAF0F2OA8%3Fecver%3D2
Video: Fröbelin palikat – Jumppalaulu

Kun pirteys alkoi nostaa päätään viikon loppupuolella lääkärikäynnin ja lääkkeiden ansiosta, alkoi taas kiinnostaa laulu ja tanssi, ja poika aika usein nostaa kädet päänsä päälle ja kääntyy katsomaan telkkaria, kertoen meille, että hän haluaa laitettavan päälle Fröbelin Palikoiden ”Jumppalaulu”-kappaleen.

Ei, ei hän suinkaan itse jumppaa laulun mukana mutta katsoo tiiviisti ja hihittelee, kun onnistuu saamaan sekä äitin että isin jumppaamaan itsensä sijaan.

 

Mitkä videot teillä toimivat, kun lapsi sairastaa? 🙂

 

 

 

 

Kuva: MTV3.

Kommentit (3)
  1. Lasten Areenan aplikaatio toimii aina, myös kipeänä. Ensikosketuksesta asti se on ollut parasta päivässä, vaikka Frida ei olisi nähnytkään padia tai puhelinta. Nalle, Apina ja Ankka -ohjelma on suosikki ja lisäksi kaikki muut musiikkihommat.

    Videoista Muumien maailman tunnari vie vaikka pahan mielen pois. 😀

    1. Meillä kanssa musiikkijutut kiinnostaa, ja poika jaksaa yllättävän hyvin katsoa isänsä kanssa esim. rumpuvideoita! 🙂

  2. Meillä 2 veen ehdoton suosikki on Pikku kakkosen lastenkonsertit (löytyy Areenasta). Nämä toimii niin kipeänä kuin terveenäkin. Muutenkin kaikki musiikkiohjelmat uppoaa, esim. Pikku kakkosen Musarullaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *