True Blood loppuu 7. kauden jälkeen!

2806_70527543562_2194752_n.jpg

Kuva: True Blood (Facebook)

Eilen tuli varmistus huhuille True Bloodin loppumisesta: sarjan tuleva 7. kausi jää sarjan viimeiseksi kaudeksi! Kuudes kausi loppui vähän aikaa sitten Jenkeissä, joten tieto tulee hyvissä ajoin.

Sarjojen loppumiseen liittyy usein dramatiikkaakin, mikä suurimmaksi osaksi puuttuu tästä HBO:n tiedonannosta. Sarjan tekijät ovat selkeästi itse saaneet olla osa päätöksen tekemistä. Jos jonkun sarjan päätösilmoitus tulee hyvissä ajoin ennen kauden esittämistä, voi se tarkoittaa kahta asiaa: a) joko sarjan tekijät itse ovat lähestyneet tuotantoyhtiötä sarjan lopettamisesta, yleensä viitaten sarjan luonnolliseen kehityskaareen, tai ’lopetetaan huipulla omin ehdoin’ -ideologiaan; b) tuotantoyhtiö havaitsee pientä notkahdusta pitkäaikaisen sarjan katsojaluvuissa ja lähestyy sarjan tekijöitä idealla ’go out with a bang’. Jos taas sarjan lopetuspäätös tulee keväällä, kun kauden viimeinen jakso on juuri esitetty tai on juuri tulossa, on se kuin märkä rätti vasten kasvoja sarjan tekijöille. Näin on käynyt vuosien saatossa monelle, monelle hyvälle sarjalle, ja se on aina yhtä hanurista. HBO on tyylilleen uskollinen tässä yhteistyössä sarjan tekijöiden kanssa, ja fanit saavat kiittää onneaan siitä.

550726_10151154967428563_652215481_n.jpg

[ei tätä kohtaa katsoessa voinut kuin ulvoa naurusta!]

Kuva: True Blood (Facebook)

Suomessa True Bloodia voi seurata sekä HBO Nordic:in, C More:n että Ylen kautta. Maksulliset C More ja HBO Nordic näyttävät sarjaa suurin piirtein samaan tahtiin Jenkkien kanssa. Ylellä on ollut jo muutamia vuosia käytössä tapa, että he näyttävät edellisen kauden jaksot juuri ennen kuin Jenkeissä alkaa uusin kausi. Eli kun nyt kesäkuussa Jenkeissä alkoi sarjan 6. kausi, Yle oli juuri lopettamaisillaan 5. kauden jaksojen näyttämistä. Tämä on mielestäni Yleltä ihan hyvä veto, koska jaksot toimivat niitä ensimmäistä kertaa katsovien lisäksi kertaaville, jotka odottavat uusinta kautta alkavaksi Jenkeissä.

298042_10150326515988563_1264373619_n.jpg

Kuva: True Blood (Facebook)

Olkaamme kaikki, ei surullisia, vaan iloisia siitä, että sarja saa ansaitsemansa lopetuksen. Ja miettikää nyt hetki, että ketä kaikkia jo sarjasta (tavalla tai toisella) poistuneita hahmoja voidaan tuoda takaisin vierailemaan sarjan loppumisen kunniaksi?! [äänet kommenttiboksiin]

Kommentit (2)
  1. Itse kuulun niihin, joiden mielestä jotkin True Bloodin tuotantokaudet ovat olleet luokattoman huonoja. 1. ja 2. kausi olivat hyviä, 3. aivan surkea, 4. ihan hyvä ja 5. taas surkea. Se Lilith-kuvio oli tosi tylsä, ja kun vitoskausi päättyi Billithin syntymiseen, löin hanskat tiskiin. Kutos- ja seiskakausia en aio katsoa. Ainut syy sarjan seuraamiseen olisi Eric, mutta ei nyt kuitenkaan viitsi, vaiks ois miten komea. 😀

    Mutta fanien puolesta olen iloinen, että sarjaa tehdään vielä reilusti 7. kausi. Ja Pam collegepuvussa haudassa oli kyllä hulvaton.

    1. Mulla alko meneen hermo viimestään kaiken maailman werepanther -vaiheessa! Mutta sarjaa kuitenkin tulee seurattua, varsinkin, koska sen uudet jaksot tulee sillon kun kaikki muut sarjat on tauolla. En oo ite vielä kutosta kattonu, mut vitosen finaali oli kyl aika… mielenkiintoinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *