Tunnetko sinä jonkun tosi-TV-osallistujan? ”Aina sieltä Temppareista joku tuttu löytyy!”

Temptation Island Suomi 4 Sami Kuronen Lars Johnson.jpg

Kun Temptation Island Suomi alkoi muutama vuosi sitten, olin ennen osallistujien julkistamista pelko p****essä, että aivan varmasti siellä joku tuttu on. Ja olihan siellä, vaikkakaan ei ihan oma kaveri. Suomen kokoisessa maassa melkeinpä jokainen tuntee joko itse tai välillisesti jonkun realitymaailmaan osallistuneen.

Oma luokkakaveri, isoveljen luokkakaveri, pikkuveljen tupakaveri… Viimeisten vuosien aikana tuttuja tai tutun tuttuja on jotenkin tuntunut näkyvän tosi-tv-ohjelmissa aiempaa enemmän, mutta kyllä muistan oman kotipaikkakuntani kohisseen jo 90-luvulla, kun paikkakunnalla hyvin tunnettu mies oli Napakympissä Herra X:nä.

Temptation Island Suomi 4 vappubileet Lars Johnson.jpg

Jollakin hassulla tavalla on mahtavaa tuntea edes välillisesti julkkiksia, tulevat he sitten tunnetuksi kännäämisestä Thaimaassa tai puolison etsimisestä maajussina. Minua itseäni on aina kiehtonut televisio-ohjelmien tekeminen varsinaisen lopputuotteen lisäksi, joten haluaisin aina päästä kyselemään fiiliksiä ja kulissien takaisia tunnelmia, mutta en oikein ikinä kehtaa. Tänne blogiinkin voisi haastatella näitä ihmisiä, mutta emmie kehtaa kysyy.

Jonkun tosi-tv-ohjelmaan osallistuneen tunteminen on jopa parempaa kuin itse ohjelmaan osallistuminen: saa fiilistellä kokemusta joutumatta itse kokemaan mitään konkreettista!

 

Ketä tosi-tv-ohjelmiin osallistuneita sinä tunnet? Paljasta anonyymisti itsesi ja tuttusi kommenteissa!

 

P.S. Pelko tuttujen olemisesta tosi-tv-ohjelmissa ei liity sinänsä itse ohjelmaan tai sen maineeseen; kokemani myötähäpeä on kuin katsoisi itseään ohjelmassa. 🙂

 

 

 

 

Kuvat: Nelonen Media / Lars Johnson.

Kommentit (17)
  1. Mä en tunne ketään! Ihmeellistä kyllä 😀

    1. Ei se mitään! Kyllä se siitä! Tarvitsetko tukiryhmää? 😀

  2. Sanotaanko vaikka niin, että melkein jokaisessa tosi-tv-ohjelmassa on lahtelaisedustus, joten tässä kaupungissa koko ikänsä asuneena tuttuja tv-kasvoja löytyy reippaasti. 😀 Tämän kevään tempparikausi on tästä malliesimerkki! Vanhaa luokkakaveria, pikkusiskon tuttua ja ties keitä joukossa.

    1. Joo, Lahti on kyllä tosi-tv:n luvattu maa tällä hetkellä! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *