TV News: HIMYM Spin-Off, FLOTUS, and things to buy!

315054_126224014146511_21378844_n.jpg

Kuva: Meg Ryan

Muistatteko kun kerroin viime syksynä mahdollisesta How I Met Your Mother -spin-offista? Sarja on tällä hetkellä pilottivaiheessa, ja kehitys jatkuu täyttä häkää, vaikka kaikki alkuperäisen sarjan fanit eivät olisikaan innoissaan mukana. How I Met Your Dad -nimellä kulkeva syksyn uutuussarja on jo aikaisemmin saanut päänäyttelijät sarjan keskiöön, mutta pari päivää sitten julkistettiin vielä yksi erittäin tärkeä roolitus. HIMYMissähän vanhaa Tediä ääninäytteli Bob Saget, ja samalla konseptilla jatketaan tässä sisarsarjassa. Äitiä vanhempina vuosinaan tulee uudessa sarjassa ääninäyttelemään Meg Ryan! Hämmentävän ison nimen sarjan tuottajat saivat tähän sarjaan mukaan, mutta osa kunniasta menee varmastikin ääninäyttelemisen helppouden houkutukselle. Minun mielestäni Meg Ryan sopii rooliin oikein hyvin! Sanoo hänen kauneusleikkausaddiktiostaan mitä tahansa, on hän ihmisten mielissä edelleenkin se 90-luvun elokuvalemmikki, jonka ääneen monet ihmiset vaistomaisestikin reagoivat positiivisesti. Itse pidän paljon Meg Ryanin ja Tom Hanksin You’ve Got Mail -elokuvasta, ja pidin jo tuolloin Meg Ryanin äänestä. Siinä on jotain tiettyä leikkisyyttä ja viattomuutta, mikä varmasti toimii naispuolisen Tedin ääniroolissa.

 

1614332_10152312261179238_634373810_o.jpg

Kuva: The White House

Kuten takeitseries jo myös mainitsi, Yhdysvaltain ensimmäinen nainen eli presidentti Barack Obaman puoliso Michelle Obama tulee vierailemaan Nashvillessä! Tämä erittäin korkea-arvoinen televisiovisiitti on rouva Obaman jo toinen lyhyellä aikaa, ja tällä kertaa vierailun tarkoituksena tuntuu olevan sotajoukkojen ja sotaveteraanien tukeminen, joka on yksi lukuisista Michelle Obaman projekteista. Toivottavasti FLOTUS-nimelläkin kulkevan Michellen rooli Nashvillessä olisi suurempikin kuin muutama sana, sillä hän osaa varmasti ottaa haltuunsa isommankin roolin.

 

Seth Meyers

Kuva: Emmys.com

Televisiomaailman Oscarit eli Emmyt saavat uuden juontajan kun SNL-viihdeohjelmasta tuttu Seth Myers juontaa ensi elokuun lopulla 66. Primetime Emmy Awardsit. Trendi ’koomikot gaalajuontajina’ jatkuu, jo vaikka ties kuinka monennetta vuotta peräkkäin, eikä oikein enää tunnu siltä, että kukaan juontaja pystyisi tuomaan näihin tapahtumiin mitään uutta. Eikä uuden tuottaminen välttämättä olekaan se pääpointti, kunhan gaala sujuu hyvin, ja kaikki pääsevät hiukan nausreskelmaan toisilleen hyvässä hengessä. Gaalan tuottajahan periaatteessa määrää kaiken, juontajasta lähtien, joten toivotaan, että Seth hoitaa homman kotiin. Minulle hän on hiukan vieras tv-tähtenä, mutta eiköhän häntä tule näkemään televisiossa enenevissä määrin ennen elokuista gaalaa. Vieläkin kyllä muuten harmittaa, ettei Oscareita toissa vuonna päätynytkään juontamaan Eddie Murphy, joka kertaalleen jo hommaan ehdittiin kiinnittämään.

 

140325-tv-ff-740x250-fi.jpg

Kuva: CDON.com

CDON.comissa on tällä hetkellä yllä olevan kuvan mukaisesti tv-sarjoja tarjouksessa postikuluttomana tilauksena! Lista tarjoukseen kuuluvista sarjoista on kohtuullisen pieni, mutta osittain sitäkin parempi: Hart of Dixien toinen kausi (tosin ilman suomenkielistä tekstitystä) ja Sherlockin kolmas sarja sekä blu-raynä että DVDnä. Muistathan käyttää ilmaisen postituksen saadaksesi tarjoussivulla olevaa koodia! Tarjous voimassa 30.4. asti.

 

140081_1.jpg

Kuva: HBO

Päivän toisena shoppausvinkkinä mainittakoon hiljattain avatun HBO:n verkkokaupan hellyyttävät Game of Thrones -aiheiset Pop!-figuurit. Nämä suloiset pikkuhahmot saavat katsojan välillä unohtamaan sarjan ja kirjojen raadollisuuden ja ihan vaan keskittymään paijaamiseen. Näitä hahmoja voi myös bongata Game of Thronesin virallisella Instagram-tilillä, jossa ne seikkailevat usein sarjan lavasteissa.

 

Kommentit (1)
  1. Nykyäänhän gaalaan kuin gaalaan kuuluu suuri opening number, joka on vähintäänkin haastava, koska niissä usein näytellään, lauletaan ja tanssitaan. Neil Patrick Harris veti mielestäni hyvin viime vuonna, mutta hänen taustansa onkin erilainen kuin Meyersillä. Toisaalta voi ajatella SNL:n olevan eräänlainen komedianäyttelijän oppisopimuskoulutus; siinä kyllä oppii laittamaan itsensä likoon, joten en vielä menetä toivoani Seth Meyersin onnistumisen suhteen (ainakaan ihan kokonaan).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *