TV News: Näyttelijämuutoksia suosikkisarjoissa +muuta!

tvdnina.jpg

Kuva: CW

Muutaman viikon päästä kuudennen tuotantokautensa lopettava The Vampire Diaries joutuu  muuttamaan ryhmädynamiikkaansa rankalla kädellä jo tilattua seitsemättä kautta varten, sillä sarjan päätähti Nina Dobrev ilmoitti viikko sitten jättävänsä sarjan. Alusta asti sarjan pääkolmikkoon kuulunut Dobrev on näytellyt sarjan hengen mukaisesti päähahmonsa Elenan lisäksi pariakin muuta hahmoa, ja onkin mielenkiintoista nähdä, miten hänen poistumisensa kirjoitetaan sarjaan. Omien sanojensa mukaan Dobrevilla on jo uusia projekteja hihassa, sillä eihän näin suuresta sarjasta yleensä poistuta ilman tietoa seuraavasta palkkakuitista. Dobrevin vanavedessä sarja menettää toisenkin alkuperäisnäyttelijän, sillä Tyleria sarjassa alusta asti näytellyt Michael Trevino poistuu sarjasta samaan aikaan.

https://www.youtube.com/embed/BO934i9uO1c” width=”600″>

Video: ”Twin Peaks without David Lynch is like…??”

Viime syksynä vahvistettu legendaarisen Twin Peaks -sarjan henkiinherättäminen on ollut koko ajan nousujohteisella radalla, sillä uusiin jaksoihin oli vahvistettu alkuperäiset käsikirjoittajat ja pääosaan Kyle MacLachlan. Reilu viikko sitten kuitenkin menestyvä projekti sai suuren esteen tielleen, kun sarjan luoja ja ohjaaja David Lynch ilmoitti vetäytyvänsä projektista. Syyksi hän ilmoitti suoraan budjetin pienuuden Showtime-kanavan puolelta, eikä hän halunnut tehdä jo käsikirjoitettuja jaksoja ilman omien standardiensa täyttymistä. Tällä hetkellä sarjan fanit varmaan jo suunnittelevat kostokampanjaa Showtimelle, sillä Lynchin poistumisesta huolimatta projekti on vielä hengissä. Myös sarjan alkuperäisnäyttelijät ovat asiasta täysin eri mieltä Showtimen kanssa, joten he tekivät yllä olevan videon David Lynchin merkityksestä sarjalle.

banshee.jpg

Kuva: Cinemax

Bansheen pikkukaupunki saa uutta verta, kun Buffy ja Dollhouse -sarjoista tuttu Eliza Dushku liittyy Banshee-sarjaan sen ensi vuonna esitettävällä neljännellä kaudella. Sarja sai juuri päätökseen kolmannen tuotantokautensa, ja Dushkun lisäksi neljännelle kaudelle on juuri kiinnitetty mukaan Ana Ayora uudeksi apulaisseriffiksi, jolla ei myöskään ole ihan puhtaat jauhot pussissa. Itseäni tämä sarja ei ole aikaisemmin kiinnostanut, ja huomaan nyt, että se on johtunut sarjan äärimmäisen harhaanjohtavasta nimestä! Yksi sarjan tuottajista on True Blood:in luoja Alan Ball, ja silti sarja on jännityksellinen draamasarja ilman yliluonnollisia ominaisuuksia. Ehkäpä pitää tutustua!

the_walking_dead.jpg

Kuva: FOX Suomi

Myös julkkikset fanittavat televisiosarjoja, ja jotkut heistä puhuvat paljon julkisuudessa omista lempisarjoistaan ja hahmoistaan. Pari viikkoa sitten Entertainment Weekly julkaisi sivuillaan Nathan Fillionin (CastleFireflyrakkauskirjeen The Walking Dead -sarjalle. Ei sillä, että TWD tarvitsisi suuria julkisia rakkaudenosoituksia legendaarisilta sci-fi-näyttelijöiltä selviytyäkseen, mutta eihän siitä ikinä haittaa ole!

Video: Indiana Home Shopping with James Van Der Beek and Anna Camp (Funny or Die)

Jos olet seurannut amerikkalaisia uutisia parin viimeisen viikon aikana, Indiana Religious Freedom Law’n pitäisi olla tuttu juttu. Jos et ole kuullut asiasta, käy lukemassa taustat, ja nauti sitten yllä olevasta Funny or Die -videosta!

 

Kommentit (1)
  1. Aivan liikaa hyviä sarjoja, joihin pitäis tutustua! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *