TV News: uusia kiinnityksiä rooleihin ja palkkaneuvotteluita

10525935_10152647793755746_9211422139652129968_n.jpg?oh=da3be3ac2191cb692455e9e0dfbbbbfb&oe=5433F56D

Kuva: NBC

Muistatteko kun viime joulukuussa NBC esitti yllättävän menestyksekkäästi liveversion klassisesta Sound of Music -musikaalista, jonka pääosissa loistivat Carrie Underwood ja Stephen Moyer? Muistatteko myös, kun kerroin tuon menestyksen innoittaneen uusien samankaltaisten projektien käynnistämisen? Esimerkiksi Fox kuulemma puuhaa Grease:n liveversiota, ja NBC:llä seuraava livemusikaali tulee olemaan Peter Pan. Muutamia viikkoja sitten julkaistiin Kapteeni Koukun esittäjä Christopher Walken, ja aikaisemmin spekuloitiin kiihkeästi Kristen Bellin mahdollista Peter-roolitusta. Historiallisestihan Peter Pania on aina esittäneet naiset, sillä saadakseen aikuisnäyttelijän esittämään ikinuorta Peteriä, ei miesten möreät äänet ja maskuliiniset kropat oikein toimi siinä yhtälössä. Kristen Bell olisi ollut kyllä täydellinen rooliin mutta ei siihen kyennyt sitoutumaan koko syksyksi. Toissa päivänä julkaistiin tieto, että Peter Paniksi on kiinnitetty Girls-sarjan Allison Williams! Uutinen sai aikaan melkoisen myräkän, mutta puolustajat jaksavat muistuttaa Williamsin hyvästä laulutaidosta ja muuntaumiskyvystä. Söpö yhteensattuma saatiin aikaiseksi kun Williamsin isä., NBC:n uutisankkuri Brian Williams kertoi iltalähetyksessä tyttärensä kiinnityksestä kanavan seuraavan hitin tähdeksi. Kannattaa katsoa tämä video ehdottomasti!

 

425_lea_michele_SOA_spl8113.jpg

Kuva: Entertainment Tonight

Yllä olevassa kuvassa perinteisessä jenkkidinertarjoilijan asussa innostuneesti hymyilevä nuori nainen on Glee:stä tuttu Lea Michele, joka on sonnustautunut kyseiseen asuun kuvatessaan vierailevaa roolia Sons of Anarchy -sarjaan. Lean rooli on pieni ja vain yhden jakson mittainen, ja se sijoittuu todennäköisesti SOA:n viimeisen kauden puolivälin tienoille. Ymmärrettävästi asiasta intoileva Lea kertoo työskentelevänsä pääasiallisesti kerhon matriarkka Gemmaa esittävän Katey Sagalin kanssa. Aikaisemmin on julkaistu tieto myös Courtney Loven, Marilyn Mansonin, ja Annabeth Gishin vierailuista tämän FX:n hitin viimeisellä kaudella. P.S.! Hiukan asian vierestä, mutta Fox saattaa joutua muuttamaan Glee:n nimeä Briteissä! Fox on meinaan hävinnyt oikeusjutun asiassa, mutta todennäköisesti oikeusjutun valitukset ja muut viivytykset kestävät ainakin sarjan tulevan kuudennen eli viimeisen kauden ajan, joten asia tullaan näkemään todennäköisemmin britti-DVD:eissä.

 

391315_10151010617359226_1142759855_n.jpg?oh=392f09223f6961a52f1bf5908c2ce84f&oe=5454F451&__gda__=1412744798_0e44c29d30446adf379503f87f7a730f

Kuva: Laura Benanti

Nashville saa uutta (ja taitavaa) verta! Kiistaton Broadway-tähti Laura Benanti on kiinnitetty sarjan kolmannelle kaudelle Sadie Stone -nimisenä nousevana tähtenä. Ilmeisesti Sadie ystävystyy Connie Brittonin esittämän Raynan kanssa, mutta kuten aina, kaksi menestyvää naistahan ei pysty olemaan televisiosarjassa samalla alalla ilman kissatappeluita, povataan näillekin naisille jonkinlaista kahnausta myöhemmin kolmannella kaudella. Benanti nähtiin pari vuotta sitten NBC:n hyvin lyhytikäisessä The Playboy Club -sarjassa, mutta suurimmaksi osaksi hän viihtyy Broadwayn valojen loisteessa.

 

tbbt2.png

Kuva: CBS

The Big Bang Theory:n tuotanto on jumissa! Päätähtien jo pitkään jatkuneet palkkaneuvottelut ovat edelleenkin kesken, ja keskiviikoksi tarkoitetut ensimmäiset harjoitukset on jouduttu siirtämään. Katkolla on koko pääviisikon sopimukset, mutta Melissa Rauchin sekä Mayim Bialikin sopimukset ovat voimassa vielä tämän seuraavan kauden. Käsittääkseni Simon Helberg ja Kunal Nayyar neuvottelevat yhtenä tiiminä, kun taas päätähdet Jim Parsons, Johnny Galecki ja Kaley Cuoco-Sweeting neuvottelevat omana tiiminään. Ilmeisesti Parsonsin, Galeckin ja Cuoco-Sweetingin palkka on edellisessä sopimuksessa ollut noin 300 000 dollaria per jakso, joka kyllä kuulostaa korkealta mutta on hämmästyttävän vähän kun ottaa huomioon sarjan olevan Yhdysvaltain suosituin komedia ja hitti ulkomaillakin, ja varsinkin kun vertaa aikaisempien vuosien hittikomedioiden palkkaratkaisuja. Jo seitsemännelle kaudelle edenneen sarjan päätähdet eivät ole suostuneet joustamaan palkankorotuspyynnöistään, ja tällä hetkellä The Big Bang Theory:n tuotanto leijuu ilmassa.

 

Shannon Richardson escorted to car

Kuva: BBC

Päivän, viikon ja ehkä jopa kuukauden cuckoo -palkinto menee pikkuosia useammassakin televisiosarjassa näytelleelle Shannon Richardsonille, joka tuomittiin 18 vuodeksi vankilaan myrkkykirjeiden lähettämisestä Obamalle ja New Yorkin pormestari Michael Bloombergille. Voisin kuvitella, että esimerkiksi The Walking Dead ja The Vampire Diaries -sarjojen pomot ovat tooodella tyytyväisiä tästä yhteydestä heidän sarjoihinsa.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *