Tv-sarjat, jotka eivät vaan iske

Jotkut tv-sarjat eivät vain uppoa, ja tässä on minua eniten ihmetyttäviä sarjoja.

1. Seinfeld

00300002-533450_600.jpg?k=54cb0cbd&pid=300002&s=catl&sn=nbcuniversalstore

Kuva: NBC

Tätä sarjaa ja sen suosiota olen ihmetellyt aika lailla yhtä kauan kuin olen sarjasta ollut tietoinen. Olen useampaakin jaksoa yrittänyt katsoa (usein juuri kun tv:stä ei tule muuta kuin Seinfeld -putki), mutta ei. Teoriassa kyllä ymmärrän, minkä siinä pitäisi olla hauskaa, mutta minulle se hauska ei vain ole sitä itseään. Olen usein miettinyt, olenko sarjan faniuteen liian nuori, mutta kyllä monet tavallani milleniumteinit ovat ilmoittaneet pitävänsä sarjasta. Beats me.

2. The Office

231024_6188984747_5240_n.jpg

Kuva: NBC

Mocumentaryt eivät tyylilajina kiehdo minua laisinkaan, ja siitä syystä tällä listalla on sekä The Office että Modern Family. Tässäkin sarjassa ymmärrän hauskuuden teoreettisella tasolla, mutta en sitten enää käytännön tasolla. Minulla ei ole mitään Steve Carellia vastaan, ja esimerkiksi Crazy, Stupid, Love -leffassa hän on sekä hauska että sympaattinen. Vähän kyllä harmittaa, että tällainen kulttikomedia ei ole mun juttu (massasielu täällä taas, hei).

3. Modern Family

323812_10150570806041136_2083771980_o.jpg

Kuva: ABC

Tämä sarja kuuluu isoveljeni suosikeihin, mikä sai minut hämmentymään pahasti (normaalisti kun hän on Kummeli-tyyppistä huumoria kannattava). Tämän sarjan hahmoista useimmat vain ärsyttävät, eikä silleen hyvällä tavalla. Varsinkin Phil on vain jotenkin niin ei.

4. Arrested Development

539627_213668695446310_521756040_n.jpg

Kuva

Suurinpiirtein puoli internettiä räjähti loppuvuodesta 2011 kun julkistettiin tieto, että Netflix aikoo tuottaa ja julkaista Arrested Developmentin neljännen kauden. Wuptiduu. Viime keväänä ilmestyneet jaksot olivat kai menestys, sillä seuraavan kauden mahdollisuudesta jo spekuloidaan. Tämä sarja poikkeaa mielessäni siten, että aina kun joku kuvailee sarjaa tai sen hahmoja, innostun aina, mutta jotenkin se varsinainen lopputuote televisioruudussani on joka kerta pettymys.

Onko teillä inhokkisarjoja tai sarjoja, jotka eivät vain iske? Haluaisitteko ymmärtää jonkun sarjan hauskuutta, mutta se ei vaan onnistu?

Kommentit (23)
  1. Mulla on kans toi Seinfeld sellanen, jota oon aina ihmetellyt. Että ymmärrän kyllä, minkä pitäs naurattaa, mutta en silti naura. Ei vaan uppoa.

    1. Mä huomaan kans siinä toistuvan paljon semmosia perusjuttuja, joiden pitäs naurattaa yhtä paljon kuin Horation aurinkolasijuttu, mut kun ei. Kiva kuulla, etten oo ainoa! 🙂

  2. Samat sarjat minullakin… Yhden jakson perusteella olen myös ihmetellyt, miksi ihmiset fanittavat How I Met Your Mother -sarjaa. Satuin joskus katsomaan sitä tv:stä, ihmettelin mikä on näin huono ohjelma, ja ohjelmatiedoista sitten näin vastauksen. Muistanko oikein, että sä tykkäsit siitä? 🙂

    1. Muistit oikein! 🙂 Kuten tuossa alempana Lepinkäinen kommentoi, että HIMYM pitää katsoa alusta asti! Alunperin päädyin katsomaan sarjaa kyllästyttyäni siihen, etten ymmärtäny yhden kaverini läppiä, koska ne perustui aina Barneyn läppiin HIMYMissä. Nyt ymmärrän. 😀

      1. Ahaa! Ilmankos! En edes tiedä, monesko kausi oli silloin menossa, varmaan aika mones. Täytyypä antaa vielä tilaisuus. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *