Uudistuksia ja vihaa: Orange Is the New Black 4. kausi

orange_is_the_new_black_4._kausi_promo.jpg

Tänään on se päivä, jota moni televisiosarjafani on odottanut kiihkeästi: Orange Is the New Black jatkuu uusin jaksoin! Netflixin hittisarja on julkaissut tänään verkkopalveluun kaikki 4. tuotantokauden jaksot, joten sarjan fanit voivat ahmia vaikka kaikki uudet jaksot kerralla. Aikaisempien kolmen kauden tapaan nytkin julkaistiin 13 jaksoa, jotka kaikki ovat sen vajaan tunnin mittaisia. Ilman mainoskatkoja! Pitkällä tunnusmusiikilla!

https://youtube.com/watch?v=jVzqRenDuj8

Video: Orange Is the New Black season 4 trailer

Jaksot ilmestyivät Netflixiin jo tänään aamulla, ja katsoinkin kauden ensimmäisen jakson jo päivällä mammaloman vapautta hyväksi käyttäen. Neljäs kausi jatkaa suoraan siitä, mihin kolmannen kauden finaali jäi, eli suurin osa vangeista nauttii yllättävästä vapaudestaan, ja Alex on pahassa pinteessä. Kauden ensimmäinen jakso on tapahtumiltaan dramaattinen, sillä vankila itsessään kokee suuria muutoksia, jotka vaikuttavat jokaisen tuntemamme vangin elämään heti saman tien. Jakson yleissävy on kuitenkin kohtuullisen kevyt, mikä on ihan hyvä tapa aloittaa näinkin rankan sarjan uusi kausi. Ehkä OITNB yrittää muistuttaa, miksi he olivat alun perin komediakategoriassa palkintogaaloissa, ja toisaalta on hyvä muistuttaa katsojia siitä, että vankina olossa, kuten elämässä yleensäkin, on draaman lisäksi paljon huumoria.

Orange Is the New Black -sarjan suosio on ollut helposti havaittavissa tänään sosiaalisessa mediassa, ja varsinkin Instagramissa moni tuttu hehkuttaa sarjan uusien jaksojen pariin pääsemistä. Kuinkakohan moni katsoo uudet jaksot innoissaan läpi tämän viikonlopun aikana ja sitten kärvistelee vuoden verran seuraavia jaksoja odotellessa? 🙂 Hyvänä uutisena voidaan todeta, että OITNB on uusittu kausille 5, 6 ja 7!

 

 

 

 Kuvat: Netflix.

Kommentit (3)
 1. Aaah.

  Mie säästelen näitä siihen kun pesue on vaikka mökillä ja saan ihan rauhassa käpertyä sohvalle.

  Ja kas! Nehän suunnitteleekin lähtöä jo heti huomenna…

  1. Hih! Kätevää! 😀

 2. Antisankari
  23.6.2016, 09:37

  Mainio blogi ja erityisesti sen aihe sulla. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *