Uusia sarjakiinnostuksia löytynyt!

https://www.youtube.com/embed/FzKn_m3ARPo” width=”854″>

Younger

Jos olet jo ehtinyt ihastumaan Bunheads-sarjaan ja jopa Lorelaita sarkastisempaan Michelleen, uskoisin myös Michelleä esittäneen Sutton Fosterin uuden sarjan Younger kelpaavan sinulle! Tämä dramedy kertoo nelikymppisestä Lizasta, joka hakeutuu takaisin työelämään kasvatettuaan lapsensa teini-ikään asti. Kilpailuhenkisessä kustannusmaailmassa ei kuitenkaan katsota hyvällä Lizan pitkää taukoa työelämästä, joten lukuisien pettymyksien jälkeen hän päätyy ystävänsä ehdotuksesta leikkimään 26-vuotiasta työelämässä. Pakollisen makeoverepisodin jälkeen Liza saa työpaikan ja automaattisen velvollisuuden jatkaa teeskentelyään.

Younger on vasta neljän jakson mittainen toistaiseksi, sillä sen 12-osainen ensimmäinen kausi on vielä kesken TV Land -kaapelikanavalla. Minut sarjan pariin veti juurikin sarkastinen ja hurmaava Sutton Foster, mutta yllätyin positiivisesti huomattuani, että sarjan taustalla häärii legendaarinen Darren Star (Sex and the CityMelrose Place ym.)!

 

Arrow

Olen nyt itse kovin hämmentynyt siitä, että eilen eksyin Arrow-sarjan pariin, sillä en yleensä ole hirveästi supersankaritarinoita tai sarjakuviin perustuvia sarjoja katsonut. Eilen illalla kuitenkin kaipasin Netflixistä jotain uutta katsottavaa, ja valikoimaa epätoivoisesti selattuani päädyin aloittamaan tämän sarjan pilottijakson. Ehdin katsoa ensimmäistä jaksoa vain 20 minuuttia, mutta olin jo aivan koukussa. Ensimmäisen jakson aikana ehti saada jo paljon vihjeitä tulevista juonikuvioista (storylines), eikä mikään niistä hirveästi ärsyttänyt ja muutamat jopa kiehtoivat. Täytyy ihan suoraan sanoa, että paljon tähän sarjaan ihastumisessa vaikuttaa sarjan päähenkilöä esittävä Stephen Amell, joka on varsinkin synkistelevänä ja katuvana, kostoaan hautovana erittäin jees! Arrow on Yhdysvalloissa paraikaa kolmannen kautensa loppupuolella, ja tilaus syksyllä jatkuvasta neljännestä kaudesta on jo tehty. Netflixissä on sarjaa kaksi kautta, joten aika pian voi tulla suru puseroon!

 

The Royals

Sanat ’trash’ ja ’camp’ vilahtelivat muistaakseni Variety-viihdejulkaisun arvostelussa The Royals -uutuussarjasta, ja periaatteessa se toimii minulle aika hyvänä mainoslauseena! The Royals on viihdeuutisistaan ja realitysarjoistaan tutun E! Entertainment -kanavan ensimmäinen fiktiosarja, ja muutaman arvostelun perusteella suora yhteys kanavan realityohjelmien (esim. Keeping Up with the Kardashians) ja tämän uuden sarjan välillä on tason muodossa erittäin helppo huomata. Sarjassa seurataan kuvitteellista englantilaista kuningasperhettä, joka on hippasen modernimpi kuin maan oikeat kuninkaalliset tällä hetkellä. Näyttelijöistä suurin vetonaula on ehdottomasti Elizabeth Hurley, joka esittää sarjassa juonittelevaa kuningatarta. The Royals on ehdotonta guilty pleasure -osastoa, joka esittelee sellaisen kuningasperheen, jota moni ehkä toivoisi todellisuuteenkin: seksikkään, skandaalinkäryisen ja visuaalisesti näyttävän!

 

Olen aika innoissani siitä, että pitkästä aikaa olen löytänyt uutta katsottavaa vanhojen tuttujen suosikkisarjojen rinnalle. Tavoitteeni on kirjoittaa näistä sarjoista enemmänkin, kunhan olen päässyt jaksoissa hiukan pidemmälle! Oletko sinä löytänyt viime aikoina mitään uusia sarjoja? Voisivatko nämä yllä olevat sarjat kiinnostaa?

 

Kommentit (3)
  1. Youngerin trailerin näinkin aiemmin ja ihan semikiinnostavalta vaikutti. Lentokoneessa tutustuin kahteen itselle uuteen komediasarjaan, ’Surviving Jack’ ja ’You’re the Worst’. Iskivät satasella!

    1. Surviving Jack alkoikin just viime viikolla Suomessakin, nimellä Ysäri-isä! Oon oottanut sitä tänne, koska rrrrakastan Christopher Melonia! <3

  2. Ahaa, kiitti vinkistä! Meloni on kyllä nappivalinta tuohon(kin) rooliin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *