Uusia unelmia: Ensimmäiset kirjoitustyöt!

Demi 1217.jpg

Touhujani Instagramissa seuraavat tietävät jo uusien unelmieni toteutumisesta, mutta halusin kertoa asiasta myös täällä blogin puolella: olen kirjoittaja.

Tuota yksinkertaista mutta kovin dramaattista lausetta on syytä avata hiukan enemmän. Olen viimeisten viikkojen aikana saanut julkaistua kirjoituksiani ja saanut niistä rahapalkkaa. I know, right!?!

Joulukuun Demi-lehdessä on sivulla 12 kirjoittamani Ideakartta-juttu joululomalla katseltavaksi soveltuvista televisiosarjoista. On ihan mielettömän huikeaa nähdä oma nimi lehden avustajien joukossa, kun muistan vielä aivan hyvin Demin alkuajat, jolloin olin itse lehden selkeää kohderyhmää. Luonnollisesti lähetin perheelleni kuvan omasta sormestani osoittamassa nimeäni lehden sivulla, tiedäthän, silleen vaatimattomasti.

Episodi Popmedia lehdet.JPG

Viimeisen kuukauden aikana olen myös alkanut kirjoittaa Episodi-lehden verkkosivuille. Printtiversiona melkein pelkästään elokuviin keskittyvä Episodi julkaisee verkkosivuillaan enemmän myös televisiosarjajuttuja, ja näitä kirjoittelen nyt tasaiseen tahtiin. Kirjoitan sekä pidempiä esittelytekstejä televisiosarjoista että lyhyempiä uutisjuttuja.

 

Olen kirjoittanut blogia nyt jo yli neljä vuotta, ja sinä aikana on takaraivossani itänyt pieni toive kirjoittamisen muuttumisesta ammattimaisempaan suuntaan. Vasta viime aikoina olen osannut sanoa itselleni, että kirjoittaminen olisi kyllä yksi unelma. Tämän rankan loppuvuoden aikana ja vastapainoksi olen ottanut ensiaskeleet uudelle uralle. Käy.

 

 

 

 

 

Kuvat: The Variety Show.

Kommentit (6)
  1. Ihanaa, onneksi olkoon! Yläasteikäisenä olin viikon aikana TETissä Otavamedialla, ja pääsin osallistumaan viimeisen Suosikin, sekä Koululaisen, Villivarsan ja Leppiksen tekoon, ja oli ihan huippua nähdä omia arvosteluitaan ja tekstejään lehdissä 🙂 Voi vitsi, toivottavasti mulla on ne kaikki vielä jossain tallella!

    1. Kiitos! Ja vau, kuulostaa ihan mahtavalta TETiltä! 🙂

  2. Upeaa, kun palaset vihdoin alkaa loksahtaa! Uusista jutuista saat virtaa.

    Onnea ja onnistumisia toivottaen. You go girl!

    1. Todellakin! Kiitos! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *