Vaihtoehtoja Salkkareille!

Kuten koko hemmetin Suomi jaksaa muistuttaa, tänään jatkuu Salkkarit, ja minä haluan tarjota vaihtoehtoja tuolle miljoona’viihteelle’. Jos taloudessasi on Salkkari-addikti, voi näitä kaikkia vaihtoehtoja katsoa koneelta (ihan ilmaiseksi ja laillisesti). [disclaimer: en takaa, että kaikki näkyy mobiililaitteilla, kaikkea sisältöä kun ei jaeta samalla tavalla tietokoneiden ja niiden vaihtoehtojen välillä]

poliitikon_aviomies_0.jpg

Kuva Video

Ensimmäisenä esittelyssä on englantilaista laatudraamaa: Poliitikon aviomies -minisarjan (eng. The Politician’s Husband) ensimmäinen osa. Koska kolmiosainen minisarja on tosiaan vasta alkanut, mukaan ehtii vielä. Sarjasta voi lukea lisää esim. Hesarista ja Yleltä. Sarjan suurin vetonaula taitaakin olla David Tennant, joka tunnetaan myös kymmenentenä Doctor Whona.

naisten_paratiisi_1_0.jpg

Kuva Video

Jatketaan laadukkaalla brittidraamalla. Naisten paratiisi -minisarja (eng. Paradise) sijoittuu 1870-luvulle tavarataloaikakauden alkuun. Tämä BBC:n supersuosittu sarja on saamassa jatkoa, eikä ihmekään; niin hyvältä se näyttää! Pukudraamoissa on mukava saada hiukan vaihtelua aikakausien välillä, ja tämä eroaa aika lailla toisesta BBC:n suursuosikista, Downton Abbeystä.

v_39_salaliitto_1.jpg

Kuva Video

Brittilaadulla jatketaan (yksi Ylen vahvoista puolista). Vuoden 39 salaliitto -elokuva (eng. Glorious 39) sijoittuu toisen maailmansodan pyörteisiin, ja aiheena on kestosuosikki natsit. Pääosissa mm. Emman Romla Garai ja Les Misérablesin Eddie Redmayne.

1717373-max620x403.jpg

 Kuva Video

Katsomon ensimmäisenä poimintana Gleen 4. kauden ensimmäinen jakso. Mielestäni tämä keväällä päättynyt neljäs kausi on ehkä jopa sarjan paras, koska New York -osuudet yksinkertaisesti toimivat! Rachelin eli Lea Michelen kyvyt pääsevät toden teolla esille ja nostavatkin hahmon aivan uusiin sfääreihin mielestäni. Mc Kinley High’n uudet tähdet ottavat myös hienosti omat paikkansa.

643977_10151122854702901_265619035_n.jpg

Kuva Video

Katsomossa on niin ikää Gossip Girlin 6. kauden ensimmäinen jakso. Tämä sarjan viimeinen kausi on kyllä ihan katsomisen arvoinen. Sarja saa mielestäni ihan kivan lopun, viimeisessä jaksossa nähdään mm. epilogi, ja kauden aikana sarjassa vierailee useampikin menneestä tuttu hahmo!

nashville_1024_1_0.jpeg?itok=SZJlHy15

Kuva Video

Aikaisemmin vinkkaamani Nashvillen ensimmäinen jakso on vihdoin ilmestynyt myös Ruutuun! Käykää lukemassa juttuni sarjasta ja katsokaa se! 😀

183901_201938466484803_3692499_n.jpg

Kuva Video

Uusista sarjoista puheenollen, kannattaa tsekata myös Ruudusta Defenders, jonka pääosissa on Jerry O’Connell ja James (Jim) Belushi.

Eiköhän näillä pärjätä muutama päivä, ettei tarvitse katsoa Salkkareita! Don’t tell me I didn’t give you choices! 😀

 

 

Kommentit (4)
  1. Ääää, sä annat liikaa vaihtoehtoja! Mun aika ei riitä! 😀

    1. *mutiseehiljaaitsekseensormenpäitäänhypistellenjahulluvirnekasvoilla* Eeeeexcellent…

      😀

  2. Ooooooooh, brittidraamaa, lisää ooooooh koska David Tennant! Nam! Nopeesti Imdb:n watchlistille lisäämään, kiitti näistä!

    1. Vaikka IMDb onkin mun vakkarimesta (aina aika ajoin joudun väkisin vierottumaan), en oo käyttäny tota watchlistiä ikinä, hmm… Täytyykin ottaa käyttöön! Kiitti vinkistä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *