Variety Photos: Orphan Black, Rosemary’s Baby and Girl Meets World!

10259841_10152391477515746_381874982616021626_n.jpg

Kuva: NBC

Tulevana kesänä NBC esittää uuden version klassikkokauhuelokuvasta Rosemary’s Baby. Samalla nimellä kulkeva uusintaversio tehdään nelituntisena minisarjana, ja tarinan sijainti on alkuperäisen New Yorkin sijaan Pariisissa. Varsinaisesti NBC sanoo versioivansa alkuperäistä romaania, johon vuoden 1968 menestyselokuvakin perustuu. Tarinan sijainnin vaihdos on mielenkiintoista, sillä romaanissakin tapahtuvat sijoittuvat New Yorkiin. Pahoin pelkään, että tähän uuteen minisarjaan saadaan jotain ’foreigners are evil’ -tyyppistä amerikkalaisen mahtavuuden ihannointia. Minisarjan pääosissa nähdään Avatarista tuttu Zoe Saldana, joka tulee minulle aina olemaan Crossroads -leffan Britneyn kaveri, sekä ihana Suitsin Patrick J. Adams.

 

10007446_635648833137312_8658905_n.jpg

Kuva: BBC America

Klooneja vilisevän Orphan Black -sarjan toinen kausi käynnistyy BBC Americalla ensi viikolla, ja uutta kautta mainostavissa promokuvissa jo tiedossa olevat kloonit on kuvattu heidän yhteisen profiilinsa kautta. Ensimmäisen kauden viimeisessä jaksossa esitelty uusi klooni hämmentää soppaa entisestään, ja vielä hämmentävämmäksi sarja menee kun yrittää seurata kaikkien kloonien ihmissuhteita! Ensimmäinen kausi oli loppuvuodesta nähtävillä Yle Areenassa kokonaisuudessaan, mitä kautta päädyinkin esittelemään sarjan myös täällä The Variety Show’ssa. Tällä hetkellä tuo sarjan ensimmäinen kausi on kertausta vailla oleville saatavilla HBO Nordicilla ja Netflixissä, kun taas Yle Areenan esitysoikeus tälle on jo valitettavasti loppunut. Uskoisin kuitenkin toisen kauden tulevan aika nopeasti ainakin Ylelle, sillä onhan Orphan Black BBC American sarja, ja yleisradioyhtiöt leikkivät kohtuullisen kivasti keskenään.

 

ben-savage-768.jpg

Kuva: People

Pari viikkoa sitten People-lehti julkaisi ensimmäisen kunnollisen yhteiskuvan uuden Girl Meets World -sarjan päänäyttelijöistä. Tämä Disney Channelin uusi sarja alkaa ensi kesänä, ja suuren hypetyksen se saa omasta historiastaan: sarja on omanlaisensa jatko-osa supersuositulle ysärisarjalle Boy Meets World. Alkuperäisen sarjan ’boy’ on tässäkin sarjassa mukana, eli perheen vanhempina nähdään alkuperäisestä sarjasta tutut Cory ja Topanga eli Ben Savage ja Danielle Fishel. Girl Meets Worldin pääosassa on varsinaisesti Coryn ja Topangan tytär Riley, joka pre-teen -ikäisenä koheltaa vanhempiensa tavoin koulussa. Tätä sarjaa odottaa innoissaan moni ysärisarjan fani, ja täytyy myöntää, että kyllä tämä menee minunkin ’odotan innolla’ -listalle aivan kirkkaasti!

 

1932391_795275857169073_744013589_n.jpg

Kuva: FOX

Lutuinen Ryan on täällä taas! Ei kun, siis, hetkinen, Ben McKenziehän se siinä, uudessa ah-niin-vakavassa aikuisroolissaan! Ikuisesti kaikkien mielessä The O.C. -sarjan huonomman onnen Ryan eli Ben McKenzie on saanut jälleen uuden roolin. The O.C.n huippumenestyksen jälkeen Ben teki viisi kautta Southland -nimistä poliisidraamaa, ja nyt hänet nähdään tulevassa Gotham -sarjassa etsivä James Gordonina. Gotham on prequel-tyylinen sarja DC Comicsin hahmoista, eli se kertoo lukuisten tuttujen taustatarinat keskittyen varsinkin Batman-maailmaan. Sarjaan on jo kiinnitetty mukaan esimerkiksi nuori Kissanainen ja Pingviini. Minä tykkään lähinnä Benistä ruudussani.

 

neil-patrick-harris-3-768.jpg

Kuva: People

Nyt kun How I Met Your Mother on loppunut, sarjan näyttelijät voivat ryhtyä tekemään muitakin rooleja kuin nopeasti kuvattavia elokuvarooleja. Barneyna paremmin tunnettu Neil Patrick Harris ei ole tuhlannut yhtään aikaa ja hyödyntää kaiken HIMYMin jälkihuuman, sillä hän on jo hypännyt varsin erilaiseen rooliin Broadwaylla. Hedwig and the Angry Inch -näytelmä avaa ovensa suurelle yleisölle myöhemmin tässä kuussa, mutta jo nyt näytöksiä on myyty loppuun ja hypetys varsinkin Neil Patrick Harrisin ympärillä on suurempaa kuin kohtalaista. Tämän kaltainen näytelmä tuntuu sopivan NPH:lle, sillä hän on todellakin huikea multilahjakkuus.

 

Kommentit (4)
 1. ryan ♥

  se raukka ei koskaan pääse ryanin roolistaan. ei ainakaan mun päässä 😀 sen verran oc -fani olin henkeen ja vereen nuoremmalla iällä.

  1. No, ei se kyllä mullekaan voi ikinä olla mitään muuta kuin Ryan! 🙂 Vaikka sarja meni mun mielestä loppua kohti vähän hakoteille osittain, oli ensimmäinen kausi varsinkin ihan mahtavaa kaltaiselleni teinille. 🙂

   1. No aijaa! Mä itkin varmaan kaksi viikkoa Marissan kuolemaa. Siis aina kun ajatukset osuivat O.C.:hen nii itkin ihan hulluna. Vähän sama juttu Serranon perheessä ja Lucian kuolemassa 😀 ihan järkyttävää

 2. Toi koko Rosemary’s Baby -projekti tuntuu edenneen todella nopeasti, mutta silti sitä on mainostettu suurin piirtein sen julkistamisesta asti. On mielenkiintoista, miten paljon NBC pyrkii pois alkuperäisen kirjan (ja elokuvan) yksityiskohdista, vaikka pohjaakin kaiken alkuperäiseen tarinaan. New Yorkin tilalla Pariisi, Zoe Saldana Mia Farrow’n sijaan… Tuntuu jotenkin liian tarkoitushakuiselta.

  On hassua, että vaikka Yle Areena näyttikin Orphan Blackin ekan kauden kokonaan, ei suomalainen media ole oikeastaan herännyt tämän sarjan olemassaoloon. 😮

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *