Variety Videos: Netflix series, The Killers, and Benedict on Sesame Street

//www.youtube.com/embed/yr01fJwzcks” width=”640″>

Ihanaa! Orange Is the New Black -sarjan toinen kausi on saanut sekä julkaisupäivän että ensimmäisen teaserin! Vaikka video on vain 16 sekuntia pitkä, vihjaa se kaikenlaiseen herkulliseen toimintaan. Orange Is the New Blackin 2. kausi ilmestyy Netflixissä kokonaisuudessaan 6. kesäkuuta.

 

Netflixin toinen suuri hitti House of Cards julkaisi toisen kautensa kokonaisuudessaan ystävänpäivänä eli 14.2. Ylläoleva promo näyttäisi lupaavan saman menon jatkuvan mutta vieläkin vaarallisempana ja juonittelevampana. Vaikka binge-watching onkin hauskaa, ei välttämättä kannata ahnehtia kaikkia näitä jaksoja kerralla! House of Cards uusittiin kylläkin kolmannelle kaudelle juuri ennen toisen kauden julkistamista, mutta oletettavasti uusien jaksojen julkaisu menee ensi vuoden puolelle.

 

Päivän Benedict Cumberbatch -annoksesta huolehtii Sesame Street -lastenohjelma! Benedict oli jokin aika sitten vieraana tässä amerikkalaisessa lastenohjelmassa, ja tässä videossa hän avustaa laskemisen opettelussa. Ihanasti näyttää siltä kokoajan, että Benedictin pokka pettää, mutta ihailtavasti näin ei kuitenkaan käy. Koska tämä on opetuksellinen lastenohjelma, puhutaan videolla erityisen selkeästi, mikä antaa mahdollisuuden huokaisten kuunnella Benedictin puheen sulosointuja.

 

The Killersin loppuvuodesta julkaistu ”Just Another Girl” -kappaleen musiikkivideo on hauska ja omalaatuinen! Siinä käydään läpi kohtauksia useasta bändin vanhasta musiikkivideosta, mutta näissä uudelleenfilmatisoinneissa yhtyeen laulajaa Brandon Flowersia esittää Gleestä tuttu Dianna Agron (Quinn Fabray). Videota on jotenkin niin mukava katsella; biisi on hyvä ja Dianna on lumoava Brandonina!

 

Kommentit (4)
  1. ÄÄÄÄÄ mä en jaksa odottaa Orange is the new blackia!! Ja Killers <3

    1. Mä olin aika rauhallinen kunnes toi ekanen teaser ja julkaisupäivä julkistettiin! 😀

  2. Ennen kaikkea arvostan päivän Cumberbatch-annosta.

    1. Tackar och bockar! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *