Variety Videos: Tiistain tiukimmat

//www.youtube.com/embed/X4l0zvcDixo?feature=player_detailpage” width=”640″>

Video: Funny or Die – Modern Office with Christina Hendricks

Funny or Die -komediasivusto on julkaissut viime aikoina useammankin amerikkalaiseen talouteen ja työympäristöön liittyvän videon, joissa otetaan humoristisesti kantaa vähemmän hauskoihin aiheisiin, kuten naisten pienempään palkkaan ja minimipalkkaisten surkeisiin elinoloihin. Tässä ensimmäisessä esimerkissä Mad Men:istä tuttu Christina Hendricks saa hahmonaan Joanina työpaikan modernissa toimistossa, ja hän ihmettelee ihmettelemistään moderneja laitteita ja tapoja toimistossa. Lopussa on valaisevan tietoiskun aika.

Video: Funny or Die – Mary Poppins Quits

Toisessa opettavaisessa Funny or Die -videossa Kristen Bell esittää mainiosti amerikkalaisille niin rakasta Maija Poppasta, joka joutuu lopettamaan työnsä lastenvahtina, sillä hän ei pysty elättämään itseään minimipalkalla! Bellin mahtavilla laulutaidoilla ja hauskalla brittiaksentilla höystetty video kertoo esimerkkejä minimipalkalla selviytymisestä sekä niistä pahoista, isoista toimitusjohtajista ja poliitikoista, jotka seisovat kansan hyvinvoinnin tiellä. Hiukan kärjistetty video puhuu kyllä asiaa ja onnistuu siinä sivussa olemaan myös hauska.

Video: Celebrities warn against the dangers of binge-watching

Hiukan vähemmän vakavaa asiaa ajava Entertainment Weeklyn video varoittaa sarjojen ahmimisen vaarallisuudesta, ja tästä nykyään niin muodikkaasta ilmiöstä videolla varoittavat useat televisiotähdet. ’Binge-watching’ alkaa olla jo televisiomaailmaa hallitseva käsite, ja esimerkiksi Netflixin sarjat ovat suorastaan luotuja tämänkaltaista televisiosarjaharrastamista varten. Siinä on kuitenkin omat huonot puolensa, jotka selviävät katsomalla tämän videon ja kuuntelemalla tähtien huolestuneita repliikkejä.

Video: Jenny Lewis – ”Just One of the Guys”

Jos minun tavoin rakastat julkkisbongailua mitä kummallisimmissa yhteyksissä, tykkäät varmasti tästä yllä olevasta musiikkivideosta. Vuosituhannen vaihteessa eniten vaikuttaneen Rilo Kiley -indierockbändin laulajana tunnetuksi tullut Jenny Lewis julkaisi pitkällisen puurtamisen tuloksena soololevynsä, jonka ensimmäinen single ”Just One of the Guys” on. Pilvenhattaroista ja My Little Ponyista muistuttava musiikkivideo on omalaatuinen ja hauska!

Video: Alexander Rybak – ”Into a Fantasy”

Muistatteko ihanan suloisen Alexander Rybakin, joka voitti kansanlaulu-tyylisellä viuluvedollaan Norjalle Euroviisut vuonna 2009? Rybak on julkaissut tänä vuonna uuden kappaleen ”Into a Fantasy”, joka kuullaan How to Train Your Dragon 2 -elokuvan soundtrackillä. Euroviisuvoittokappaleen äänimaailmaa henkivä kappale on mahtipontinen ja tyyliltään hyvin piirrosseikkailuun sopiva! [ja tässä on linkki Rybanikin euroviisuesitykseen!]

 

Kommentit (1)
  1. Ahahah tuo EW:n Dangers of Binge Watching oli ihan loistava, naruroin sille vedet silmissä ja avokki ihmetti että mikä tuolle nyt tuli. Osui ja upposi 😉 Kiitos kun linkkasit !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *