Vibraattoreita vanhuksille: Grace and Frankie 3. kausi

Grace and Frankie 3. kausi promo.jpg

Televisiosarjojen cooleimmat eläkeläiset jatkavat seikkailuitaan uusien jaksojen merkeissä, kun Netflixin alkuperäissarja Grace and Frankie julkaisi tänään 3. tuotantokautensa suoratoistopalveluun. Luvassa on luonnollisesti Gracen pingottamista ja Frankien hippeilyä sekä molempien perheiden säätämistä, sillä naisten ex-miehet jatkavat onnellista yhteiseloaan viime kauden kompastelun jälkeen.

Yllä oleva kuva näyttää Gracen ja Frankien uuden yhteisprojektin, kun viime kauden lopussa keksitty yritysidea ikääntyville ihmisille tarkoitetuista vibraattoreista ottaa tulta alleen. Vaikka tämä uusi projekti saattaa sarjassa vaikuttaa hiukan päälleliimatulta lähinnä sen nopean laajenemisen myötä, antaa se sarjalle ja sen päähahmoille jotain muutakin tekemistä ja pohtimista kuin omat ihmissuhteet. Toki tämä uusi yhteisyritys saattaa Gracen ja Frankien keskinäisen suhteen koetukselle, koska naiset ovat niin järjettömän erilaisia pohjimmiltaan, mutta uskoisin pohjalla vahvana olevan ystävyyden ja yhteyden vievän voiton riitelystä, jälleen kerran!

https://www.youtube.com/embed/Yb0Vf0ci3wg?ecver=2Video: Grace and Frankie 3. kausi traileri

Grace and Frankie on katsomisen arvoinen sarja monestakin syystä. Päällimmäisenä ovat tietysti huiput näyttelijät ja heidän suorituksensa. Amerikkalaisen viihdemaailman legendat Jane Fonda (Grace) ja Lily Tomlin (Frankie) pääsevät näyttämään laajat repertuaarinsa, ja roolit tuntuvat olevan vielä pohjattu jonkin verran naisten tosielämän olemuksiin. Sivuosissakaan ei ole säästelty, sillä naisten lapset ja ex-miehet ovat myös erinomaisia. Martin Sheen (Robert) ja Sam Waterston (Sol) poikkeavat rooleissaan totutuista, ja lopputulos on välillä puhdasta komediakultaa ja välillä upeaa draamaa. Gracella on kaksi tytärtä ja Frankiella kaksi poikaa, joista suosikkejani ovat Gracen sarkastinen tytär Brianna (June Diane Raphael) sekä Frankien usein hukassa oleva poika Coyote (Ethan Embry).

Upeiden roolisuoritusten lisäksi sarja onnistuu draamakomediassaan keskittymään aiheiseen, jota ei normaalista väestorakenteesta huolimatta hyödynnetä nykyään televisiomaailmassa ollenkaan: eläkeikäisten ihmisten arki sekä ilot ja surut. En äkkiseltään muista muita televisiosarjoja, missä olisi pääosassa työelämästä jo pääosin poistuneet ihmiset, joiden arki ei pyöri enää työelämän, lapsien tai bailaamisen ympärillä. Toki Grace ja Frankie säätävät myös näillä osa-alueilla arjessaan, mutta he myös miettivät ikääntymisen ongelmia ja miten ne vaikuttavat siihen tavalliseen päivittäiseen menoon. Nämä ongelmat tuovat sarjaan paljon huumoria mutta myös draamaa kadonneista ihmissuhteista ja menetetyistä mahdollisuuksista. Grace ja Frankie ovat kuitenkin molemmat vahvoja naisia, joten heidän taivaltaan on hauskaa ja voimaannuttavaa katsoa.

Jos et ole Graceen ja Frankieen vielä tutustunut, voit nyt onnellisesti katsoa Netflixissä kaikki kolme tuotantokautta, ja meille sarjan faneille on tästä päivästä alkaen luvassa perinteiset 13 jaksoa huippukomediaa!

 

 

 

 

The Variety Show on osa Netflixin Stream Teamiä

Kuva: Netflix.

Kommentit (4)
 1. Mahtavaa!

  Toivottavasti viikonloppuna sataa räntää ja räkälappuja, niin että voin katsoa kolmoskauden putkeen!

  Frankie on ehdottomasti esikuvani tulevaisuuden ”kultaisten vuosien” varalle!

  1. Heh, vaikka Frankie on herkullinen hahmo, en yhtään kestäisi sellaista henkistä hippeilyä tosielämässä, että taidan olla enemmän Grace tulevaisuudessa. 😀

 2. Ahh, Grace and Frankie.

  Netflixiä ei itseltä löydy, mutta luotan siihen, että tämänkin kauden näkee suoratoistona jostain päin interwebsiä. Niin kuin ne edellisetkin.

  1. Interwebsistä löytyy kyllä aina kaikki mahdollinen, pitää vain olla viitseliäs ja kekseliäs. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *