Vielä ehdit mukaan: Panttivangit (Hostages)

spotin artikkelikuva

Kuva: MTV3 / CBS

Viikko sitten maanantaina MTV3:lla alkoi Panttivangit -niminen jännityssarja. Tämä Hostages -alkuperäisnimellä kulkeva sarja on tämän syksyn uutuustuotantoa Yhdysvalloista, joten todella tuoreena MTV3 näyttää sarjan! Yhdysvalloissa sarjasta on esitetty nyt kaksitoista jaksoa, ja tammikuun alussa näytetään ensimmäisen kauden finaalijakso.

Kuva: CBS

Sarjan pääosassa on Toni Colletten näyttelemä huippukirurgi, jota kiristetään murhaamaan Yhdysvaltain presidentti tulevan leikkauksen yhteydessä. Ellen Sanders ja hänen perheensä ovat periaatteessa, siis, panttivankeina kokoajan, jatkaessaan normaalielämäänsä; pahiksilla kun on silmänsä ja korvansa kaikkialla. Tämä omalaatuinen panttivankitilanne juontaa juurensa erilaisiin poliittisiin kahnauksiin, ja soppaa hämmentää hyvispahiksena hääräilevä FBI-agentti Duncan Carlisle.

http://www.youtube.com/watch?v=8thzMN2jj6c

Sarjan pääosissa nähdään Elleninä Toni Collette (United States of Tara) ja Duncaninä Dylan McDermott (The Practice, American Horror Story). Vaikka sarjan pääosanäyttelijät ovatkin kiinnostavia, ja hyviä sivuosanäyttelijöitäkin sarjasta löytyy paljonkin, jotenkin sarjan perusidea hämmentää minua. Tämä kuulostaa hiukan samalta kuin syksyllä muutaman jakson jälkeen lopetettu Lucky 7: tavallisen elokuvan juoni yritetään venyttää sarjaksi. Miten ihmeessä joku panttivankidraama voi toimia tv-sarjana? Toisaalta, toimihan 24 -sarjakin hyvin omalaatuisesta ja elokuvamaisesta premissistä huolimatta (jopa kahdeksan kauden verran).

Kuva: CBS

Hostages on kuitenkin kokeilemisen arvoinen sarja; jos ei muuten, niin Dylan McDermottin pahistelun takia. Ikinä hän ei ole sytyttänyt hyvisrooleissa, mutta jotenkin voisin kuvitella hänet hyvinkin mielelläni murisemaan uhkaavasti korvani juuressa. Mrr. Grr.

Sarjan ensimmäinen jakso on vielä katsottavissa Katsomossa, ja tänään maanantaina tulee toinen jakso, eli sarjaan ehtii vielä hyvin mukaan!

Kommentit (2)
  1. Mulla on eka jakso tallennuksessa odottamassa parempia aikoja ja toinenkin taitaa mennä. Ootan että pääsen sanomaan grrrr.

    1. Vitsi, mua harmittaa kun en ole satsannut mihinkään tallentavaan välineeseen! Toisaalta, se on ehkä vähän itsesuojelua, sillä koukkuuntuminen juttuihin olisi vielä pahempaa kuin tällä hetkellä… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *