Viikon ohjelmauutuudet: palaavia huippuja ja uusia tuttavuuksia

uudetvko2.jpg

Kuvat (clockwise from top left): MTV Oy, Yle, MTV Oy, Yle

Mummomafia MTV3 to 5.1. klo 20.05 Polttareissa kuunnellaan vanhan tavan mukaan mummojen neuvoja avioliiton salaisuuksista, ja nyt tämä sama konsepti tuodaan hiukan päivitettynä televisioon. MTV3:n uusi reality näyttää kolme mummoikäistä vauhtinaista ratkaisemassa erilaisia ongelmia laiskoista siivoajista elämässään junnaaviin nuoriin. Varmasti räväkkää menoa suurella sydämellä! Pääosissa meikkitaiteilija Raili Hulkkonen, näyttelijä Kristiina Halkola sekä ylipormestari Eva-Riitta Siitonen.

Kaukasia 30 päivässä Yle Teema ke 7.1. klo 21.00 Venäjän oma suomalaistähti Ville Haapasalo on matkannut Ylen tuottamilla reissuilla jo halki Venäjän ja Silkkitien sekä seikkaillut Jäämeren rannoilla ja suomensukuisten joukossa. Tässä uusimmassa sarjassa matkakohteena on samaisessa 30 päivässä Kaukasian alue eli esimerkiksi Georgia, Azerbaidžan, Tšetšenia ja Sotši. Alueella mennään rikkauksista ryysyihin, ja Ville on edelleenkin Ville!

Kingi MTV3 la 10.1. klo 19.30 Television laulukilpailuille, ja varsinkin Idols:ille, irvaileva musiikkiviihdeohjelma Kingi on kuohuttanut jo kuukausia, kun syksyllä kävi ilmi kaikkien vanhojen Putous-tähtien siirtyvän juuri tähän ohjelmaan. Käsikirjoitetusta taustasta huolimatta näitä suoria lähetyksiä määrittää katsojien puhelinäänestys, ja kilpailijat ovat mahtavia karikatyyrejä vuosien aikana tutuksi tulleista kilpailijatyypeistä!

True Detective Yle TV2 klo 21.00 Helposti viime vuoden hehkutetuin televisiosarja saapuu nyt myös Ylelle, kun True Detective:n ensimmäinen ns. stand alone -kausi saa tv-ensi-iltansa. Woody Harrelsonin ja Matthew McConaugheyn tähdittämää kahdeksanosaista ensimmäistä kautta on kehuttu tunnelman ja monisyisten henkilöhahmojen ansiosta.

palaavatvko2.jpg

Kuvat (clockwise from top left): Yle, Nelonen, MTV Oy, FOX, Nelonen

Downton Abbey Yle TV1 ti 6.1. klo 21.00 Ylellä loppui hetki sitten sarjan viides tuotantokausi, ja se saa tuoreeltaan jatkoa, kun Yle näyttää uuden jouluspesiaalin. Vajaa kaksi viikkoa sitten Briteissä näytetty erikoisjakso on meillä pätkäisty kahteen osaan, ja niissä Crawleyt lähtevät vierailulle nummien keskelle osan henkilöstön jäädessä pitämään kartanoa pystyssä.

Greyn anatomia Nelonen ke 7.1. klo 21.00 Shonda Rhimesin hittisarjan 11. tuotantokausi lähtee käyntiin menetysten jälkeen. Tämä uusin kausi keskittyy Rhimesin mukaan Meredithiin erityisesti nyt, kun kaiken maailman puolisiskoja ilmestyy peliin ja miehet uhkaavat lähteä kauas pois.

Viikingit Sub ke 7.1. klo 22.00 Subilla jatketaan sarjaa toisen tuotantokauden jaksoin, ja minun viimevuotisesta ensi-iltapostauksesta voi käydä lukemassa kommentit noista juonikuvioista.

Castle FOX ti 6.1. klo 21.00 Suosiossaan ja faniensa omistautuneisuudessaan Bones:in ja Criminal Minds:in kanssa kilpaileva Castle alkaa alusta FOX:illa, ja nyt on erinomainen tilaisuus hypätä tämän kaksikon matkaan. Itsekin olen nähnyt tätä sarjaa aivan liian vähän, joten katselulistalle menee!

Holmes NYC Nelonen ti 6.1. klo 21.00 Yhdysvalloissa alkuperäisnimellään Elementary tunnettava Sherlock Holmesin moderneista seikkailuista kertova sarja on edennyt Nelosella pikavauhtia jo toisen kauden uusiin jaksoihin. Vielä ehdit katsoa ensimmäisen kauden pikapikaa Netflixistä, jos tämä sarja kiinnostaa!

Siinähän sitä tekemistä tälle viikolle olisi ihan tarpeeksi! Hei, hei, sosiaalinen elämä!

 

Kommentit (7)
  1. ah kauan kaivattu Greyn anatomia <3

  2. Vitsi oon kyllä kans oottanut Greyn anatomiaa niiiin pitkään. 🙂 Mutta nyyyyh, miks mä oon Downton abbeyn kanssa niin jäljessä, etten ehi nyt uusiin jaksoihin mukaan. Snif.

    1. Mullakin kävi vähän huonosti, kun oon tosiaan nyt kattonu neloskauden loppuun, mutta en oo nähny Ylellä just loppunutta vitoskautta! 🙁

      1. Mulla on nelonenkin vielä ihan alkutekijöissään. Nyyh. Just aiemmin pistin telkan päälle ja oli aikamoinen himo jättää telkka ykköselle, mutta hillitsin itteni. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *