Viikon videot: Robert Galbraithin Strike, GoT & Downton Abbey

Strike BBC Promo.jpg

Tällä viikolla on julkaistu pari aivan huippua videota, jotka haluan jakaa teille, ja postauksen täytteeksi kaivoin myös yhden hiukan vanhemman tallennetun videon. Tässä teille mukavan rento alku viikonloppuun! 🙂

https://www.youtube.com/embed/IVrOvY-APH8″ width=”1920″>

Video: Strike trailer (BBC)

J.K. Rowlingin kaikessa hiljaisuudessa aloittama sivu-ura dekkarikirjailijana nousi nopeasti otsikoihin muutama kuukausi ensimmäisen ja hehkutetun Robert Galbraith -romaanin julkaisun jälkeen vuonna 2013. The Cuckoo’s Calling -romaani ostettiin seuraavana vuonna BBC:lle televisiosovitusta varten, mutta vasta nyt Strike-sarja saa ensi-iltansa. Sunnuntaina brittikatsojat näkevät Cormoran Striken ja Robin Ellacottin seikkailujen ensimmäisen jakson, ja toivottavasti sarja saadaan pian myös meille Suomeen.

Video: Scottish people react to Outlander

YouTuben suositukset katsottujen videoiden perusteella osuvat välillä todella hyvin kohdalle, sillä siten törmäsin mainioon skotlantilaiseen vloggari Shauniin. Varsinaisesti matkailua ja skottikulttuuria videoissaan esittelevä Shaun innostui loppukesästä vihdoin katsomaan Skotlannin historiaan sijoittuvan Outlander-sarjan ensimmäiset kaudet, ja hänen kanavallaan on saatavilla useampi video sarjaa kommentoiden. Tällä yllä olevalla videolla Shaun kertoo oman mielipiteensä Outlander:istä ja kartoittaa vähän muidenkin skottien mieltä asian suhteen. On aina mielenkiintoista kuulla kulttuurin edustajien mielipiteitä heidän oman kulttuurinsa ja historiansa esittämisestä ruudussa, sillä se on monelle tulenarka aihe.

Video: Game of Thrones: The Frozen Lake (HBO)

Jos et ole katsonut tämän viikon Game of Thrones -jaksoa eli 7. kauden 6. jaksoa, ÄLÄ KATSO TÄTÄ VIDEOTA!!!

Game of Thrones -sarjan tekijät ovat alusta asti palvelleet faneja oikein hienosti julkaisemalla YouTube-kanavallaan videoita sarjan tekemisestä. Nykyään jokaisesta jaksosta tulee Inside the Episode -video, jossa sarjan luojat D.B. Weiss ja David Benioff kertovat jakson mielenkiintoisimpien käänteiden taustoista, mutta aina välillä julkaistaan erityisvideoita, joissa paneudutaan esimerkiksi joihinkin tiettyihin kohtauksiin. Uusimman jakson suurkohtaus jäisellä järvellä oli huikea sekä visuaalisesti että juonellisesti, ja tässä videossa sarjan tekijät kertovat kohtauksen tekoprosessista. Mahtavaa! Lisää tällaisia behind the scenes -videoita kaikista televisiosarjoista, kiitos!

Video: Game of Thrones Ambassadors!!! (Fangirl Quest)

Mahtavat Fangirl Questin naiset on nimitetty virallisiksi Game of Thrones -lähettiläiksi, ja oheisella videolla he avaavat aloituspakettinsa. Tämä kunnia ei ole mikään ihme, sillä Tiia ja Satu tekevät upeaa jälkeä sceneframingin parissa ja intoilevat televisiosarjoista jopa enemmän kuin minä! 🙂

Downton Abbey -pukudraamassa päälakeija Thomas Barrow’ta esittävä Rob James-Collier teki muutama vuosi sitten, sarjan kuvauksien ollessa vielä kesken, pari hauskaa jaksoa omaa, kuvitteellista sarjaansa hyväntekeväisyystempaustaan varten. Jos Downton Abbey:n hahmot ja näyttelijät Star Wars -tunnelmissa, ja reilusti kieli poskessa, kiinnostavat, katso yllä oleva video ja sen jatko-osa!

 

 

 

 

 

Kuva: BBC.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *