Viikon videot: Walter White, Putous, Sherlock…

SNL Walter White DEA.jpg

Pahimmasta vaalijärkytyksestä on päästy eroon Yhdysvalloissa, ja ihmiset tuntuvat varovaisina odottavan Trumpin toimia. Viihdemaailmalle tämä tarkoittaa tavalliseen päiväjärjestykseen palaamista, joten näyttelijät promoavat entiseen malliin, ja katseet kääntyvät joulua kohti. Trumpia pidetään kuitenkin silmällä, ja häntä ei päästä pälkähästä varsinkaan Saturday Night Live, joka on tulevan presidentin mielestä kylläkin ”tylsä”.

https://www.youtube.com/embed/u-w5wbu7GBE” width=”1920″>

Video: SNL Cold Open (The Lead with Jake Tapper)

Yhdysvaltain lisäksi koko muu maailma odottaa jännityksellä Donald Trumpin virkanimityksiä, ja juuri tällä viikolla nimitettiin ulkoministeriksi ExxonMobilin toimitusjohtaja Rex Tillerson. Joitakin Trumpin nimityksiä pidetään hyvin mielenkiintoisina ja paljolti yritysmaailmaan nojaavina, ja SNL otti tähän kantaa viime lauantain avaussketsillä. Yllätysvieraana nähtiin eräs televisiosta tuttu Walter White, joka huhujen mukaan olisi valittu hyvin tärkeään virkaan.

Video: Putous 8. tuotantokausi traileri

Joillekin Putous on jo niin nähty, ja joillekin se on parasta ikinä. Sketsiviihdeohjelman 8. tuotantokausi on joka tapauksessa hyvä saavutus Suomessa, ja tällä kertaa on luvassa muutoksia koko ruudun edessä nähtävään joukkoon. Heikki Paasosen ollessa kiireinen näyttelemisen ja muiden viihdeohjelmien parissa heittäytyy juontajan pestiin viihteen uusi monitoimimies Roope Salminen. Näyttelijäjoukko vaihtuu lähes kokonaan, sillä vanhoista putouslaisista uudella kaudella nähdään vain Jenni Kokander, joka yllä olevalla videolla käskyttää sarjan uutta verta. Harvemmin mainokset sytyttävät blogijakoon, mutta Putous onnistui naurattamaan jo ennen uuden kauden alkua. Uuden kauden paras näyttelijä? Timo Lavikainen, joka on ollut hillittömän hauska jo Pitkä kuuma kesä -elokuvan ajoista asti.

Video: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon Jeffrey Dean Morgan owns a candy store

Amerikkalaisissa talk show -ohjelmissa tähdet kertovat itsestään paljon ihan outoja faktoja, sillä niistä saa irti hyviä haastattelupätkiä, jotka toimivat lyhyissä aikatauluissa sekä internetjaon ihmeellisessä maailmassa. Yksi tällaisista randomeista asioista kuultiin toissa viikolla, kun Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead, Supernatural) kertoi omistavansa karkkikaupan yhdessä Paul Ruddin kanssa!

Video: Sherlock Series 4 trailer

Vuodenvaihteessa vihdoinkin jatkuva salapoliisidraama Sherlock julkaisi viimeinkin uusien jaksojen trailerin, joka luonnollisesti tuottaa enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Uudesta neljännestä kaudesta povataan sarjan viimeistä, mikä ei ole mikään ihme näyttelijöiden hurjan suosion huomioon ottaen. Uusissa valokuvissa Benedict Cumberbatch pääsee myös ottamaan kontaktia porukan uusimman jäsenen kanssa. Vielä en ole kuullut, mikä taho esittää Suomessa nuo uudet jaksot ensimmäisenä; Yle se ei kuitenkaan ole.

Video: Jimmy Kimmel Live Jennifer Lawrence gets revenge on Chris Pratt

Jennifer Lawrence on aivan mahtava, sekä näyttelijänä että itsenään promohaastatteluissa, ja uuden Passengers-elokuvan myötä hänet on jälleen nähty monenlaisessa mediayhteydessä. Lawrence ja vastanäyttelijä Chris Pratt ovat mahtava kaksikko molemminpuolisen huumorintajun vuoksi, eikä kumpikaan ole säästynyt toisen jekuilta, kuten yllä olevalla videolla nähdään.

Kuinka moni ostaa jouluna puolitutulle, työkaverille tai muulle tuttavalle niin sanottuna velvollisuuslahjana kynttilän? Vähän sellofaania ja nättiä lahjanarua, eikä kukaan voi syyttää ajattelemattomuudesta. No, SNL:n väki meni pari viikkoa sitten pilaamaan tuhansien ja taas tuhansien amerikkalaisten joulusuunnitelmat yllä olevalla parodiaesityksellä jouluisista kynttilöistä. Huomaa etenkin ihana ysäristailaus!

 

Hauskaa viikonloppua! 🙂

 

 

 

 

Kuva: SNL.

Kommentit (8)
 1. Ooh, toivottavasti uudet Sherlockit näkee jostain! En malta odottaa!

  1. Netflixissä samaan tahtiin alkuperäisesitysten kanssa 🙂

 2. Mä muistan lukeneeni jostain että uudet Sherlockit tulisivat Netflixiin Suomessa ekana mutta tämä tämä on vain huhu joten ei kannata tämän mukaan toimia. Eikä siinä huhussa lukenut edes että koska ne tulisivat katsottaviksi Netflixissä joten voi olla että me hätäisimmät fanit (kuten minä) joudumme etsimään jaksot jostain netin syövereistä jos haluamme ne nähdä heti mahdollisimman pian UK-esityksen jälkeen tai samassa ajassa jopa. 🙂

  1. Googlasin ja Netflix-huhu lienee totta. Se että koska ilmestyvät katsottaviksi on vielä selvittämättä. https://media.info/television/news/nordic-nets-lose-sherlock-to-netflix

   1. Netflixiä veikkasin itsekin, ja nyt siitä tuli vahvistus: 2.1.2017 alkaen Netflix julkaisee uusia Sherlock-jaksoja viikoittain (oletettavasti BBC:n aikataulun mukaisesti)!

    1. Sehän on hyvä uutinen jos tulee samassa tahdissa nähtäväksi Suomessakin. Iso kiitos Netflixille tästäkin! 😀

     1. Näyttäisivät olevan perinteisesti päivän jäljessä brittien ensi-esityksestä, sillä Netflixissä 4. kausi alkaa 2.1. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *