Viikonlopun ohjelmavinkit!

ve000g96rl.jpg

Hakekaa Kätilö! Yle TV1 pe 2.1. klo 19.00 (Kuva: Yle)

Ihana Yle näyttää heti tuoreeltaan Call the Midwife -sarjan uusimman jouluspesiaalin! Sarjan kolmas kausi loppui TV1:llä juuri viikko sitten, ja heti perään näemme joulupäivänä Briteissä ensiesityksensä saaneen joulujakson. Ylen artikkeli tituleeraa tätä joulujaksoa neljännen kauden aloittavaksi jaksoksi, vaikka itse miellän nämä joulun erikoisjaksot aina enemmän edelliseen kauteen kuin seuraavaan kuuluvaksi. Periaatteessa näissä on aina joku oma tarinansa, joka ei niin suoraan kuulu tuotantokausien isompiin juonikuvioihin, Tämä jakso on myös ensimmäinen kolmannen kauden pienoisen henkilöstömuutoksen jälkeen. Neljäs kausi alkaa Ylellä helmikuun 20. päivä!

tvof.jpg

The Voice of Finland Nelonen pe 2.1. klo 20.00 (Kuva: Nelonen)

Laulutaitokilpailujen uuteen aateliin kuuluva The Voice of Finland saa ansaitun piristysruiskeen, kun ohjelman neljäs tuotantokausi potkaistaan käyntiin kolmen uuden tähtivalmentajan avulla. Edellisiltä kausilta tuttuna valmentajana on ainoastaan mukana Michael Monroe, joka onkin ollut mukana sarjan teon alusta asti. Epäilen suuresti, että Monroella suurena kannustimena sarjan tekemisessä on Turku, jossa hän itse asuu ja jossa sarjaa kuvataan Logomossa. Nämä Ääni ratkaisee -jaksot kuvataan perinteisesti Helsingissä, mutta kaikki loput jaksot kuvataan myöskin perinteisesti Turun Logomossa, johon mekin olemme menossa huomenna kuvauksia seuraamaan!

ve000g4d2h.jpg

Tartu Mikkiin Yle TV2 pe 2.1. klo 21.00 (Kuva: Yle)

Yksi suomalaisten suuri perjantaitraditio poistuu keskuudestamme uusien jaksojen suhteen tänään, kun kahdeksan vuoden mittaisen putken tehnyt Ylen Tartu Mikkiin loppuu! Ilmeisesti Yleisradion linjauudistuksen jalkoihin jäänyt musiikkivihdeohjelma on marssittanut ruutuun vuodesta toiseen kaikki Suomen tunnetut laulajat ja antanut myös niille vähemmän tunnetuille mahdollisuuden näyttää taitojaan ja luonnettaan suurelle katsojaryhmälle. Ohjelma on aina myös ottanut huomioon katsojat, jo perinteisestä koppilaulannasta lähtien, mutta myös kotikatsomoiden suhteen, kun ohjelman eri osioissa on voinut laulaa mukana karaokemaisesti. Tänään ohjelma loppuu ryminällä, sillä viimeisessä jaksossa on vieraina legendaariset Pate Mustajärvi, Vesku Jokinen, Olli Lindholm ja Costello Hautamäki! Luvassa on varmasti erittäin kattava katsaus suomirockin historiaan! Kiitos ja kumarrus, Tartu Mikkiin.

ve000g2otl.jpg

Under the Dome Hero la 3.1. klo 18.05 (Kuva: Hero)

Nyt on hyvä tilaisuus korjata menetettyjä mahdollisuuksia, kun Under the Dome saapuu apajille kahtakin eri kautta! Hero aloittaa lauantaina sarjan toisen kauden uusintakierroksen ensimmäisen kauden kertausjakson ja kahden uuden jakson myötä. Nämä toisen kauden jaksothan nähtiin tuoreeltaan syksyllä Nelosella, mutta nyt on oiva tilaisuus katsoa, jos ne menivät loppuvuoden tohinoissa ohi. Jos sarja kiinnostaa, mutta et ole nähnyt edes sarjan ensimmäistä tuotantokautta, sinulle on onnea: eilen Netflixiin tuli katsottavaksi Under the Dome:n ensimmäinen tuotantokausi kokonaisuudessaan! Sarjan toisella kaudella pääporukkaan liittyy C.S.I.: NY -sarjasta tuttu Eddie Cahill.

ve000g4app.jpg

Ammattina sankari Kutonen su 4.1. klo 18.00 (Kuva: Kutonen)

Kutosella alkaa sunnuntaina uusi kotimainen ohjelma Ammattina sankari, joka kertoo kuljetusalan ammattilaisista. Nämä miehet ajavat rekkoja sekä Suomessa että Euroopassa, ja aina sattuu ja tapahtuu. Syy, miksi nostan tällaisen ohjelman esille, on selkeä: Suomi (tai maailma ylipäätään) ei pyörisi ilman kuljetusalaa, ja rekkakuskeille pitää välillä antaa myös kiitosta niiden ainaisten haukkujen sijaan!

ve000fupt6.jpg

Isänmaan puolesta MTV3 su 4.1. klo 22.35 (Kuva: MTV Oy)

Homeland jatkuu Maikkarilla sunnuntaina uusin neljännen kauden jaksoin! Loppuvuodesta Showtimella nähdyt jaksot sijoittuvat kokonaisuudessaan amerikkalaisen näkökulman mukaan terroristimaaperälle, kuten yllä oleva kauden dramaattinen juliste näyttää. Yhtä vauvamahaa pienempi Carrie johtaa CIA:n toimistoa, ja toimintaa on luonnollisesti luvassa.

Hauskaa televisioviikonloppua!

 

Kommentit (6)
  1. Kiva, kun muistutit ’kätilöistä’, multa ois mennyt ihan ohi. 🙂

  2. Eikö toi Lindholm ois voinut vaihtaa paitaa ohjelmien välissä…. 😀

    1. Siitä kyllä saatiin yllättävän paljon palstan täytettä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *