Viikonlopun vinkit: #tisuomi, Banshee, Franzén & Pääkkönen

tisuomi2sinkut.jpg

Temptation Island 2 -sinkut on julkistettu: maaliskuussa Nelosella jatkoa saava Temptation Island -reality on ollut eilen ja tänään mediassa esillä, sillä toisen tuotantokauden sinkkumiehet ja -naiset esiteltiin lehdistötiedotteessa. Koska kyseessä on sarjan toinen kausi, ja ihmiset tietävät suurin piirtein, mitä ohjelmalta voi odottaa, on arvatenkin ohjelmaan tällä kertaa hakeutunut mukaan enemmän roisimpia ihmisiä. Mukavan lauantai-illan bingon saa aikaiseksi kaveriporukan kesken, kun viinipullot eivät lopu kesken ja ohjelmanumerona on sinkkuäänestys tulevan kauden suosikeista ja hotimmeista yksilöistä!

peaky_blinders_kausi_1.jpg

Peaky Blinders Yle TV1 pe 5.2. klo 22.00: Ylellä alkaa tänään historialliseen Birminghamiin sijoittuva brittisarja. Vuoteen 1919 sijoittuva BBC:n jännitysdraama seuraa paikallista gangsteriporukkaa nimeltään Peaky Blinders. Jengillä on paljon perhekytköksiä, ja rikoksia tehdään laidasta laitaan. Luonnollisesti soppaa sekoittaa virkavalta, joka haluaisi siistiä Birminghamin. Pääosissa nähdään muun muassa Cillian Murphy, Sam Neill ja Helen McCrory.

Banshee Yle TV2 pe 5.2. klo 22.00: HBO:n amerikkalaissarja alkaa Ylellä viiden jakson maratoonilla, ja jaksoja voi myös seurata kerran viikossa. Sarjan pääosassa oleva mies pääsee vankilasta istuttuaan 15 vuotta timanttiryöstöstä. Hän lähtee etsimään entisiä rikoskumppaneitaan ja päätyy puolivahingossa pennsylvanialaisen pikkukaupungin seriffiksi.

Päivän piristys: oletteko jo törmänneet viikon takaiseen videoon, jossa risteävät Game of ThronesThe Bachelor ja Jimmy Kimmel Live? Lena Headey (Cersei) oli Kimmelin vieraana, ja hän pääsi toteuttamaan itselleen vierasta mutta niin kovin ajankohtaista aihetta. Kimmel pyysi Headeyä lukemaan uusimman The Bachelor -kauden sinkkunaisten huvittavia lausahduksia roolihahmonaan kuningatar Cerseinä. Enjoy!

vikings_s4_franzen_paakkonen.jpg

Viikon kuvat (ja viikon suomalaiset maailmalla -uutinen): ensimmäiset kunnon kuvat Peter Franzénin ja Jasper Pääkkösen tulevista Vikings-sarjan roolihahmoista on nyt julkaistu! Samalla miesten hahmot saivat uudestaan lyhyet kuvailut, kun kerrottiin Franzénin esittävän kuningas Harald Kaunotukkaa ja Pääkkösen tämän veljeä Halfdania. Aika näyttää, kuinka suuret miesten roolit oikeasti ovat, poikiiko ensiesiintyminen sarjaan lisää jaksoja miehille, ja urkeneeko heille lisää uramahdollisuuksia Atlantin toisella puolen. Peukut pystyyn, ja innolla odotetaan!

 

 

 

Kuvat: Nelonen, Yle, A&E.

Kommentit (2)
  1. Voi jestas miten ootan tota Viikingit – kautta! Aiemmat kaudet on ollut niin älyttömän hyviä ja nyt vielä meiän isoimmat näyttelijät 🙂

    1. Mun täytyis ottaa jaksot kiinni, kun oon vähän jäljessä! Kakkoskaudella väkivallalla mässäily alkoi hiukan ärsyttää, mutta näyttelijät ovat kyllä ihan mahtavia. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *