What if…

535710_10150698352733192_567072256_n.jpg

Kuva: Dawson’s Creek

… Dawson’s Creek -sarjan pääosassa ei olisikaan ollut James Van Der Beek vaan eräs toinen nykyään tunnettu näyttelijä? James Van Der Beek mainitsi TheTVPagen haastattelussa, että hänen kanssaan samaan aikaan Dawsonin (ja Paceyn) roolia haki nykyään Entourage -sarjasta tunnettu Adrian Grenier! Onhan se hassua, että kukaan muu kuin James Van Der Beek olisi esittänyt märehtivää Dawsonia, mutta toisaalta, miettikää hetki kuinka hyvin Adrian Grenierin ihaniin silmiin olisi teiniaikoina voinut uppoutua?

521307_632381166788311_1115016322_n.jpg

Kuva: Adrian Grenier

 

*   *   *

 

227869_7893507276_7559_n.jpg

Kuva: How I Met Your Mother

… Cobie Smulders ei olisikaan HIMYMin Robin? Cobie Smulders on ihastuttanut (ja vihastuttanut) jo vuosia How I Met Your Mother -sarjassa, ja Robin tuntuu olevan vain hänen roolinsa. Muistaakseni hahmon kanadalaisuus juontaa juurensa Cobien kansalaisuuteen. Lempijuttujani Robinista on vaikea kuvitella kenenkään muun näyttelijän vetämänä: Robin Sparklesin teinitähtijutut sekä Robinin taipumus raivostua työkaverilleen Patricelle täysin ilman syytä. Toisaalta, tuo teinitähtijuttu olisi varmaan ihan yhtä hauska kenen tahansa muun näyttelijän käsissä, mutta hahmo muodostuu ja muodostetaan sen näyttelijän perusteella, joten jossittelu on aina hiukan turhaa. Joka tapauksessa, sarjan luojat paljastivat jokin aika sitten Redditissä, että rooli oli alunperin Jennifer Love Hewittin! Alunperin Party of Five -sarjasta ja nyttemmin The Client List -sarjasta tunnettu Jennifer Love Hewitt valitsi tuolloin Ghost Whisperer -sarjan, joka sekin menestyi mukavasti. Vaikka nykyinen Robin tuntuu kaukaiselta ajatukselta Jennifer Love Hewittille, olisi hänellä ollut ainakin hahmoon sopiva laulutaito!

1239939_10152181715682222_1487818817_n.jpg

Kuva: Ghost Whisperer

 

Jos pidät spekuloinnista suosikkisarjojen menneiden näyttelijävalintojen suhteen, asiasta voi lukea lisää esim. Frendien ja Star Trekkien suhteen!

 

Kommentit (2)
  1. Huh. Olin muinoin valtava Jennifer Love Hewitt -fani vaan en todellakaan osaa kuvitella että olisi toiminut HIMYMissä. J-Loven komediataidot vaan eivät ole niin vakuuttaneet, paljon parempi on ollut draamoissa.

    Jotenkin tuntuu että Adrian olisi ollut Dawsonin rooliin ihan liian tylsä ja kliseinen valinta, nättihän se on mutta tuskin olisi sen varassa sarja jaksanut pidempään. Muistan fanittaneeni Creekiä alusta asti ja ihan sen takia että ne hahmot perustuivat verbaliikkaan eivätkä olleet mitään kiiltokuvahahmoja. Entourage on ollut mielettömän tylsää katsottavaa, kun ei Adrianilla mun mielestä ole tarpeeksi persoonallisuutta päärooleihin. Ulkonäköä joo, mutta siinäpä se.

  2. Komppaan molempia mielipiteitäsi! Oon aina tykänny Jennifer Love Hewittistä, mutta komedia ei tunnu olevan hänelle se kaikkein ominaisin juttu. Ja Adrien Grenier, vaikka hurjan söpö, olisi ehkä ollut liian söpö Dawsonina ollakseen uskottava elokuvanörtti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *