Will & Grace: Jengi koossa jälleen

Will & Grace NBC Fall 2017.png

Will, Grace, Jack ja Karen kuluttavat jälleen päivänsä, iltansa ja ruutuaikansa samassa tutussa olohuoneessa, sekoillen vanhaan tuttuun tapaan. Yli kymmenen vuotta on kulunut sarjan alkuperäisestä lopusta. Missä mennään nyt?

Yksi vuosituhannen taitteen suosituimmista komedioista palaa ruutuihin tänä syksynä, kun Will & Grace -sarjan uudet jaksot alkavat. Samalla NBC-kanavalla nähtäviä alkuperäisjaksoja on luvassa ensi alkuun 16 kappaletta, ja seuraava 13:n jakson kausikin on jo tilattu.

https://www.youtube.com/embed/tkGn3l8wdG4″ width=”1920″>

Video: Will & Grace First Look (NBC)

Teknisesti sarja palaa ruutuun yhdeksännen kauden jaksoin, eli kyseessä ei ole erillinen minisarja tai muu sarjan normirakenteesta poikkeava ratkaisu. 10. tuotantokausi on siis myös jo tilattu, joten näistä uusista jaksoista on mahdollista oikeasti saada pysyvämpi jatko suosikkisarjalle.

Will & Grace NBC season 9 revival.jpg

SPOILER ALERT:

9. kauden alussa käy ilmi, että Will & Grace -sarjan alkuperäisen esityksen päättäneen 8. kauden viimeiset tapahtumat ovatkin suurimmaksi osaksi vain Karenin viinanhuuruista unta. Uusien jaksojen käynnistyessä Will on juuri eronnut Vincestä ja Grace Leosta, mutta kummallakaan pariskunnalla ei ole lapsia, eikä aika ole hypännyt kuin sen oikean 11 vuotta eteenpäin.

Will & Grace lähtee liikkeelle siitä, missä sarja on parhaimmillaan ja omimmillaan: sinkut ystävät säätävät omia elämiään yhdessä. Uutta väriä sarjaan tuo Yhdysvaltain tämänhetkinen poliittinen tilanne, josta saatiin esimakua viime vuoden vaaleihin liittyvällä erikoisjaksolla, mikä omalta osaltaan siivitti tämän sarjan henkiin herättämistä (’revival’).

Will & Grace -sarjan yhdeksäs kausi sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa NBC-kanavalla 28. syyskuuta, ja Suomessa uusia jaksoja voidaan seurata samaan tahtiin Viaplayn suoratoistopalvelussa! Jaksot ilmestyvät Viaplayhin aina ensiesitystä seuraavan päivän iltana. Lisäksi Viaplayssä on katsottavissa myös sarjan aiemmat kaudet (Hulussa USA:ssa). Aika huikeaa, eikö totta?!

 

 

 

 

 

Kuvat: NBC.

Kommentit (4)
 1. Will & Grace oli suosikkisarja aikoinaan ja hetihän me katsottiin uutukaisenkin avaus.
  Henkilöhahmot olivat ikääntyneet yllättävän luonnollisesti – paitsi Sean Hayes, jota piti muutaman kerran katsoa, ennenkuin hänen kasvonsa asettuivat malliinsa 😀
  Tykkäsin kyllä avausjaksosta ja odotan jatkoa innolla.

  1. Itse en sarjaa mitenkään aktiivisesti ikinä katsonut, mutta se tuntuu aina tulevan televisiosta, joten juonesta oon aika hyvin kärryillä.

   Homma näyttää toimivan hyvin, ja uskon sarjan kyllä jatkuvan pidempäänkin! 🙂

 2. Jes, ihan parhaita uutisia!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *