Uusi ranneke tyttären kelloon

Tytär käyttää äidiltäni saamaansa rannekelloa. Siinä oli alunperin musta nahkaranneke, joka käytössä kului ja oli tarpeen vaihtaa. Ostimme siihen silloin valkoisen nahkarannekkeen, joka sekin on jo kulunut ja hieman rikki. Eilen lauantaina kauppaan lähtiessämme, tytär halusi mennä kysymään minkalaisia rannekkeita löytyisi. Nahkainen tuntuu välillä hiostavalta, joten hän halusi jotain muuta. Metallisia oli tässä sivuliikkeessä aika vähän tarjolla ja hetken jo mietittiin, että luovumme rannekkeesta siltä päivältä ja tytär menee viikolla keskustan isompaan liikkeeseen.

Myyjällä  kuitenkin oli käytössään Daniel Wellingtonin kankainen ranneke, josta tytär kiinnostui. Daniel Wellingtonin kellotkin kiinnostavat häntä, mutta sitä emme nyt hankkineet. Hyvä synttäri- tai joululahjaidea.

IMG_1611.JPG

Vaikka tämä kello on jokin halpisversio ja varmaankin äitini saama lisälahja jostakin tilauksesta, on se kuitenkin aika persoonallinen ja kivan näköinen. Kellotaulusta näkee läpi, noista reunojen alueista. Tytär on kovasti tykännyt tuosta kellosta. Hän mietti pitkään tämän rannekkeen, ja toisen jossa keskiraita oli vaaleanpunainen, välillä. Valitsi lopulta tämän. Tarjolla oli myös yksivärinen viininpunainen, jonka minä varmaankin olisin valinnut, mutta tytär valitsi tämän rannekkeen.

IMG_1610.JPG

IMG_1612.JPG

Kankainen versio ei varmaankaan hiosta siten kuin nahkaiset tai metalliset ja lisäksi tämä on helppo irrottaa. Sen voi pestä pesukoneessa. Kätevää, eikö vaan?

Kommentit (1)
  1. Piristävän rannekkeen tyttäresi valikoi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *